Οι ευχές του του Δημάρχου Τυρνάβου κ. Γιάννη Κόκουρα για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Οι ευχές του του Δημάρχου Τυρνάβου κ. Γιάννη Κόκουρα για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Αγαπητά παιδιά,

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για όλους όσοι κατορθώσατε να εισαχθείτε σε Σχολή της προτίμησής σας. Συγχρόνως, θα ήθελα να εκφράσω την στήριξή μου και σε όσα παιδιά δεν είχαν τα προσδοκόμενα αποτελέσματα και εν τέλει δεν εισήχθησαν στη Σχολή προτίμησής τους.

Έχω πλήρη επίγνωση της κοπιώδους προσπάθειας που καταβάλατε το τελευταίο χρονικό διάστημα, απόρροια της οποίας ήταν τα εξαιρετικά σας αποτελέσματα και δη σε μια ακόμα χρονιά, όπου ο κορωνοϊος δημιούργησε ένα ευμετάβλητο περιβάλλον.

Θερμά συγχαρητήρια και στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα σας με αγάπη και φροντίδα. Στους γονείς σας, που πορεύθηκαν μαζί σας με υπομονή και στοργή στο επίμονο μα όμορφο αυτό ταξίδι, και στους καθηγητές σας, οι οποίοι χρόνια τώρα συμβάλλουν αποφασιστικά με τις γνώσεις και την προσφορά τους, ώστε η επαρχία Τυρνάβου να κυριαρχεί στον πίνακα των επιτυχιών, όπως και σήμερα.

Ως Δήμαρχος Τυρνάβου είμαι περήφανος για τον καθέναν σας ξεχωριστά αλλά και συνολικά για τις παρεχόμενες εκπαιδευτικές υπηρεσίας στον Δήμο μας καθόσον για ακόμα μια φορά είχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα με πλέον το 80% των υποψηφίων να εισάγονται σε Σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης όπως και σε Ι.Ε.Κ.

Σας εύχομαι μία γεμάτη φοιτητική ζωή, με γνώσεις και εμπειρίες, ώστε να σταθείτε επάξια στον στίβο της ζωής.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.