Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο

HomeΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με αφορμή τη διεξαγωγή του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας βρέθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου και γίνονταν οι τερματισμοί των αθλητών και έστησε πηγαδάκια με τον ομόλογό του της Αττικής Γιώργο Πατούλη, βράβευσε αθλητές και συνομίλησε μαζί τους. 

 

Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης είναι ο νικητής του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας ο οποίος συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής και τον ΣΕΓΑΣ. Δεύτερος αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος και τρίτος ο Κωνσταντίνος Σταμούλης. Εντυπωσιακός ήταν ο αγώνας του Μαραθώνιου και στην κατηγορία των γυναικών. Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου έκοψε πρώτη το νήμα του τερματισμού.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας  βράβευσε τις νικήτριες γυναίκες του μαραθωνίου αλλά και βραβεύτηκε από το σύλλογο βετεράνων αθλητών στίβου. Είναι γνωστή η αγάπη του Κώστα Αγοραστού για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για τον Μαραθώνιο επομένως δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.


Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights