Ο παλιός χώρος των προσκόπων στον Τύρναβο θα επαναλειτουργήσει μετά από 20 χρόνια

HomeΔΡΑΣΕΙΣ-ΔΡΩΜΕΝΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο παλιός χώρος των προσκόπων στον Τύρναβο θα επαναλειτουργήσει μετά από 20 χρόνια

Με πρωτοβουλία του Α’ Συστήματος Προσκόπων Αμπελώνα ο παλιός χώρος των προσκόπων στον Τύρναβο θα επαναλειτουργήσει μετά από 20 χρόνια.

Με την δράση του Α’ Συστήματος Προσκόπων Αμπελώνα ο χώρος των προσκόπων στον Τύρναβο που παραμένει κλειστός και εγκαταλειμμένος εδώ και 20 χρόνια, με τελευταία δραστηριότητα το 2002 θα επαναλειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο.

Όπως είπανε οι πρόσκοποι στο ΤirnavosPress στόχος τους να ξαναζωντανέψει η προσκοπική δράση στον Τύρναβο από την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς.

Το οικόπεδο με το οίκημα βρίσκεται απέναντι από το χώρο της λαϊκής και λίγοι γνωρίζουν στον Τύρναβο σε ποιον ανήκει και την χρήση του.

Ο Δήμος Τύρναβου έχει υποσχεθεί να αποκαταστήσει την ηλεκτρική εγκατάσταση και να βοηθήσει στον καθαρισμό του οικοπέδου που όπως φαίνεται στις φωτογραφίες είναι ζούγκλα.

Την εθελοντική αυτή δράση ανέλαβε να κάνει ομάδα των προσκόπων από Αμπελώνα εν μέσω καύσωνα 40 βαθμών και το αποτέλεσμα είναι ήδη ορατό.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.