Ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου στην Παγκόσμια Έκθεση, ProWein στο Ντίσελντορφ

HomeΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου στην Παγκόσμια Έκθεση, ProWein στο Ντίσελντορφ

Στην Παγκόσμια Έκθεση κρασιού Leading for Wine and Spirits “ProWein” στο Ντίσελντορφ ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου.

 

Η Leading for Wine and Spirits, είναι Παγκόσμια Έκθεση η μεγαλύτερη συνάντηση βιομηχανίας για ειδικούς στην καλλιέργεια, την παραγωγή, τη γαστρονομία και το εμπόριο κρασιού.

Πρόκειται για μια διεθνή έκθεση αναφοράς στον οινολογικό κόσμο, όπου γίνονται γνωστά τα κρασιά από όλο τον κόσμο. Σε αυτήν την έκδοση, 43 χώρες έχουν συγκεντρωθεί, αποτελώντας συνολικά 3.000 εκθέτες που θα δείξουν στον επισκέπτη τα πιο εξαιρετικά, καινοτόμα και ειδικά κρασιά από κάθε οινοποιείο που συμμετέχει.

Ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου, η μεγαλύτερη και βραβευμένη επιχείρηση του Τυρνάβου, βρίσκεται στην Παγκόσμια Έκθεση Leading for Wine and Spirits – ProWein στο Ντισελντορφ στη Γερμανία, η οποία χάρη στον αυστηρά επαγγελματικό της χαρακτήρα, το υψηλό ποιοτικό της επίπεδο και τη συμμετοχή σε αυτήν των πιο σπουδαίων εταιρειών που παράγουν και υπογράφουν τα πιο εκλεκτά ελληνικά κρασιά και αποστάγματα θα ανταποκριθεί επάξια στις απαιτήσεις της οινικής αγοράς.