Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου – Γ. Κόκουρας «Συνεχίζουμε μαζί»

HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ

Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου – Γ. Κόκουρας «Συνεχίζουμε μαζί»

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Με απόλυτη επιτυχία και πλήθος μελών, υποστηρικτών, φίλων και συνδημοτών πραγματοποιήθηκε Συνάντηση-Γεύμα της Παράταξης ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, με τιμώμενο πρόσωπο τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Βορίδη.

 

Ειδικότερα, την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης επισκέφθηκε εκ νέου τον Δήμο μας, καλεσμένος του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα και της Δημοτικής μας Παράταξης. Ο Υπουργός συνοδευόταν από τους συνεργάτες και το επιτελείο του.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, ο επικεφαλής της Γιάννης Κόκουρας, Δήμαρχος Τυρνάβου, καθώς και κάθε μέλος ξεχωριστά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εν λόγω συνάντηση.

Τα τελευταία τρία έτη έχουν γίνουν σπουδαία πράγματα στο Δήμο μας. Παρά την πανδημία, το σεισμό, την ενεργειακή κρίση και τη συνακόλουθη οικονομική συγκυρία ο Δήμος Τυρνάβου προοδεύει συνεχώς.

Δείτε φωτογραφίες σε μορφή Slideshow:

Με σχέδιο, όραμα, μεράκι και κυρίως με έργα και όχι λόγια θα συνεχίσουμε προς όφελος κάθε συνδημότη και κάθε συνδημότισσας.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ…

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.