Τρομάζουν οι εικόνες από το σχολείο της Φαλάνης που στεγάζεται το Γυμνάσιο και το Λύκειο.
Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες ο εσωτερικός χώρος του σχολείου είναι βουτηγμένος κυριολεκτικά μέσα στην λάσπη, με όλα τα υπάρχοντα του σχολείου να έχουν χαλάσει.
To γεγονός προβληματίζει εκπαιδευτικούς και γονείς για το πότε θα ανοίξει το σχολείο και αν είναι κατάλληλο για λειτουργία στο θέμα υγιεινής και στασιμότητας του κτιρίου.
φωτο Fb Θανάσης Ντουσίκας
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στα social media: Facebook, Instagram, Google News, YouTube, X και TikTok. Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.