Μεγάλη πανελλήνια διάκριση για τον Α.Ο. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ “ΕΥΖΗΝ”

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μεγάλη πανελλήνια διάκριση για τον Α.Ο. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ “ΕΥΖΗΝ”

Μια μεγάλη πανελλήνια διάκριση για τον Α.Ο. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ “ΕΥΖΗΝ” και τους αθλητές του, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο κλειστό γυμναστήριο της Κανήθου στην Χαλκίδα.
Με την συμμετοχή 5 Αθλητών-τριών κατέκτησε 1 πανελλήνιο χάλκινο μετάλλιο με αποτέλεσμα, πέρα από την θέση στο βάθρο να κατοχυρώσουν τα μόρια για της πανελλήνιες εξετάσεις και την τριτοβάθμια εκπαίδευση με (20% για τα ΣΕΦΑΑ-ΤΕΦΑΑ και 7% για όλα τα ΑΕΙ).

Αναλυτικά:

  • 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο για τον Τεκέδη Ευάγγελο του Θεώδορου στην κατηγορία παίδων -45kg, μετά από 4 αγώνες και μοριοδότηση για τα ΑΕΙ της χώρας μας.
  • 5η θέση για τον Τσακνάκη Γεώργιο του Νικολάου στην κατηγορία παίδων +65kg, ύστερα από 4 φανταστικούς αγώνες, αλλά πλήρωσε τα τραγικά λάθη των διαιτητών, που του στέρησαν μια θέση στο βάθρο και το μετάλλιο.!!!
  • 16αδα για τον Μπαργιώτα Εμμανουήλ του Ηλία στην κατηγορία παίδων -57kg, μετά από 3 πολύ δυνατούς αγώνες.!!!


Πολύ καλή εμφάνιση για τους αθλητές μας Τσέτσιλα Κωνσταντίνο του Ιωάννη στην κατηγορία παίδων -45kg και Γκόλτσιου Ιωάννα του Χρήστου κατηγορία Κορασίδων -47kg, που πέτυχαν νίκες χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να κατακτήσουν μια θέση στο βάθρο.

Το Δ.Σ. και η πρόεδρος Κα Γκαγκανιάρα Κων/να συγχαίρει τους προπονητές Μπάμπη Ντόβα και Μιχάλη Λάκη για την μεγάλη επιτυχία του συλλόγου “ΕΥΖΗΝ” σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Κοινοποιήστε: