Μεγάλη αύξηση του όγκου του νερού στον Τιταρήσιο στον Τύρναβο

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Μεγάλη αύξηση του όγκου του νερού στον Τιταρήσιο στον Τύρναβο

Συνεχίζεται η αύξηση του όγκου νερού στον Τιταρήσιο του Τυρνάβου. 

 

Η κατάσταση προς το παρόν δεν φαίνεται να απειλεί την πόλη με πλημμυρικά φαινόμενα. Η αγριότητα όμως του νερού τρομάζει. 

Οι απαγορεύσεις στις διαβάσεις του Τιταρήσιου συνεχίζουν να ισχύουν. 

Την ίδια στιγμή σε επιφυλακή στο Δαμάσι, που το νερό μπήκε σε καταστήματα και σπίτια, βρίσκεται ο Δήμος Τυρνάβου αλλά και για τα Πλατανούλια με την στάθμη του νερού στον Πηνειό να ανεβαίνει απότομα. 

Επιτόπου βρίσκεται ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Χρυσοβέργης, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Σακούτσιος, ο Χριστόφορος Κατσαρός, ο Πρόεδρος Δ.Σ. Λάσκος Μανδηλάς, ο Περιφερειακός σύμβουλος Ανδρέας Μπρέζας και ο Αντιπρόεδρος και ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΤ. 


Η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας αποφάσισε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με απαγόρευση της διέλευσης κάθε είδους οχήματος, στην επαρχιακή οδό Αμπελώνα – Δελερίων και συγκεκριμένα στο ύψος του Τιταρήσιου ποταμού, λόγω αυξημένου όγκου υδάτων στο σημείο.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:
-Επαρχιακή Οδός Αμπελώνα – Βρυότοπου – Ροδιάς – Δελερίων.
-Ν.Ε.Ο. Λάρισας-Κοζάνης – Δ/ση Δελερίων – Δελέρια και αντίστροφα.

Ο Δήμος Τυρνάβου υποχρεούται καθ’ όλη τη διάρκεια αυξημένου όγκου υδάτων να τοποθετεί και να συντηρεί την οδική σήμανση, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη του η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights