Δήμαρχος Τυρνάβου: Από το πρωί έχει κινητοποιηθεί ο μηχανισμός του Δήμου – Μέχρι στιγμής τα πράγματα βαίνουν καλώς

HomeΤΟΠΙΚΑ

Δήμαρχος Τυρνάβου: Από το πρωί έχει κινητοποιηθεί ο μηχανισμός του Δήμου – Μέχρι στιγμής τα πράγματα βαίνουν καλώς

Στο Δαμάσι βρίσκεται από το πρωί ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας ώστε να επιβλέπει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί εκεί και να στηρίζει με την παρουσία του τους κατοίκους. Μαζί του και σχεδόν όλη η Δημοτική Αρχή. 

 

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου μίλησε στην κάμερα του tirnavospress.gr για την κατάσταση αυτή τη στιγμή:

 

Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν και τον Δήμο Τυρνάβου και ειδικά το Δαμάσι και στα Πλατανούλια. Υπήρξαν εισροές υδάτων, ευτυχώς λίγες εδώ στο Δαμάσι. Από το πρωί έχει κινητοποιηθεί ο μηχανισμός του Δήμου, από τις 6:30, 7 το πρωί υπάρχουν μηχανήματα εδώ πέρα τα οποία συνδράμουν τους κατοίκους, υπάρχουν συνεργεία της ΔΕΥΑΤ που κάνουν άντληση υδάτων, και ευελπιστούμε να σταματήσουν τα φαινόμενα για να μην έχουμε προβλήματα. 

Μέχρι στιγμής τα πράγματα βαίνουν καλώς. 

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

 

Σχετικές Εικόνες: