Η ΛΑ.ΣΥ. Τυρνάβου και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Στέλιος Τσικριτσής πραγματοποίησαν συναντήσεις με συλλόγους και σωματεία της πόλης

HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ

Η ΛΑ.ΣΥ. Τυρνάβου και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Στέλιος Τσικριτσής πραγματοποίησαν συναντήσεις με συλλόγους και σωματεία της πόλης

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Η Λαϊκή Συσπείρωση, με υποψήφιο δήμαρχο τον Στέλιο Τσικριτσή, πραγματοποιεί μια σειρά συναντήσεων με αθλητικούς, πολιτιστικούς συλλόγους, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και φορείς της περιοχής.

Ο ρόλος των συλλόγων στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή του δήμου είναι αναμφισβήτητος.


Ο Δήμος Τυρνάβου έχει μια πλούσια παράδοση με ζωντανούς Συλλόγους και Σωματεία σε κάθε πόλη και στα χωριά, με δραστηριότητα συνεχή, στην οποία συμμετέχουν και συσπειρώνονται όλο και περισσότεροι, ιδιαίτερα νέα παιδιά, μαθητές και μαθήτριες. Αποτελούν, πνεύμονα δημιουργίας, με ιδιαίτερη συμβολή στη διαμόρφωση σφαιρικής προσωπικότητας.


Είναι ανεκτίμητη η προσφορά τους επίσης για να μην επικρατήσει κλίμα φόβου, απελπισίας, πανικού ή παραίτησης στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε σήμερα.


Η σημερινή Δημοτική Αρχή τους έχει αφήσει σε πλήρη εγκατάλειψη, οι σύλλογοι εξαναγκάζονται να απευθύνονται σε χορηγούς, εργολάβους και να συγκεντρώνουν επιπρόσθετες συνδρομές από τα μέλη για να επιζήσουν, την ίδια στιγμή που δίνεται πακτωλός χρημάτων σε ιδιωτικές πολιτιστικές και αθλητικές πρωτοβουλίες απο την κυβέρνηση.

Στόχος μας είναι η ερασιτεχνική δημιουργία και η άθληση των παιδιών, η καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας, ένα μαζικό πολιτιστικό και αθλητικό, κίνημα το οποίο να κρατάει τον ελεύθερο και αδάπανο χαρακτήρα του, να ενθαρρύνει τους νέους να συμμετέχουν, να είναι σύγχρονο και προοδευτικό, να μπαίνει μπροστά σε κάθε σημαντικό ζήτημα του Δήμου και των ανθρώπων και προπαντός να συσπειρώνει όλους τους κατοίκους.


Η διευκόλυνση του έργου των συλλόγων , η εξυγίανση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων – εκδηλώσεων, η ανάδειξη κάθε πολιτιστικού στοιχείου του δήμου μας, η αξιοποίηση όλων των πολιτιστικών χώρων και η δυνατότητα συμμετοχής όλων των συμπολιτών μας στις εκδηλώσεις του πολιτισμού.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.