Category: Γεύση

Μαγειρική συνταγές

1 2 3 7 14 / 95 POSTS
Πάστα φλώρα με εύκολη σπιτική μαρμελάδα φράουλα

Πάστα φλώρα με εύκολη σπιτική μαρμελάδα φράουλα

Η σπιτική μαρμελάδα φράουλας δίνει μια απίστευτη γλυκύτητα και άρωμα που γεμίζει την κουζίνα και την καρδιά! Ένα γλυκό ταξίδι που ξεκίνησε από το μηδέ [...]
Γλυκό ψυγείου με μπισκότα πτι μπερ

Γλυκό ψυγείου με μπισκότα πτι μπερ

Ο Στέλιος Παρλιάρος μας χαρίζει μια συνταγή για κλασικό γλυκό ψυγείου με κρέμα, μπισκότα και σοκολάτα, εύκολο στη παρασκευή του που σίγουρα θα λατ [...]
Αρνί στο φούρνο: Δύο συνταγές για το Πάσχα

Αρνί στο φούρνο: Δύο συνταγές για το Πάσχα

Εάν είστε από αυτούς που το φετινό Πάσχα δεν θα έχετε την ευκαιρία για το καθιερωμένο σούβλισμα, τότε πιθανόν να βρίσκεστε στην αναζήτηση συνταγής για [...]
Σπιτική μαρμελάδα: χρήσιμες συμβουλές για να την πετύχετε

Σπιτική μαρμελάδα: χρήσιμες συμβουλές για να την πετύχετε

Φρουτένια, με έντονη γεύση, ξεχωριστό άρωμα, ιδιαίτερη υφή. Η μαρμελάδα δεν λείπει από το πρωινό των περισσότερων από εμάς. Εξάλλου, κάθε εποχή έχει τ [...]
Πανεύκολο κέικ βανίλιας

Πανεύκολο κέικ βανίλιας

Φτιάξτε το πιο αφράτο κέικ γρήγορα και εύκολα! Υλικά 175γρ. βούτυρο 175γρ. ζάχαρη 175γρ. αλεύρι φαρίνα (που φουσκώνε [...]
Τιραμισού με γιαούρτι – από τα πιο αγαπημένα γλυκά παγκοσμίως

Τιραμισού με γιαούρτι – από τα πιο αγαπημένα γλυκά παγκοσμίως

Το τιραμισού είναι ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά παγκοσμίως, αλλά συνήθως περιέχει πολλά λιπαρά και θερμίδες. Αν αναζητάτε μια εναλλακτική εκδοχή που [...]
Bag-in-Box: Μπορεί το κρασί σε ασκό να είναι εξίσου ποιοτικό με το εμφιαλωμένο;

Bag-in-Box: Μπορεί το κρασί σε ασκό να είναι εξίσου ποιοτικό με το εμφιαλωμένο;

Τα τελευταία χρόνια, το κρασί σε ασκό (Bag-in-Box) έχει κερδίσει έδαφος στην αγορά, προσφέροντας μια πρακτική και οικονομική εναλλακτική του εμφιαλωμέ [...]
Το ρυζόγαλο της γιαγιάς και πώς να το φτιάξετε με όλη τη νοσταλγική γεύση

Το ρυζόγαλο της γιαγιάς και πώς να το φτιάξετε με όλη τη νοσταλγική γεύση

Το ρυζόγαλο, το καλό, είναι από αγελαδινό γάλα. Τουλάχιστον το ρυζόγαλο που μας έφτιαχνε η γιαγιά.   Τα απογεύματα, την ώρα του διαβάσματος [...]
“Φασολάδα στην Γάστρα: Παραδοσιακή ελληνική με έντονη γεύση”

“Φασολάδα στην Γάστρα: Παραδοσιακή ελληνική με έντονη γεύση”

Η φασολάδα στην γάστρα είναι μια εξαιρετική παραλλαγή της παραδοσιακής συνταγής. Το ψήσιμο στη γάστρα δίνει πιο πλούσια γεύση και βελούδινη υφή στην σ [...]
Εύκολοι λουκουμάδες με 2 υλικά

Εύκολοι λουκουμάδες με 2 υλικά

Αυτή η συνταγή είναι, στο μυαλό μου, συνδεδεμένη με παιδικά καλοκαίρια, στο νησί. Είναι έτοιμη σε λίγα λεπτά και τρώγεται σε ακόμη λιγότερα, όσο είναι [...]
Κουμπάνια: Πώς να φτιάξετε τους αφράτους λουκουμάδες της Κρήτης

Κουμπάνια: Πώς να φτιάξετε τους αφράτους λουκουμάδες της Κρήτης

Οι Aνεβατοί Λουκουμάδες, γνωστοί και ως Kουμπάνια ή Kουμπανάκια, αποτελούν έναν θησαυρό της παραδοσιακής κρητικής ζαχαροπλαστικής. Πρόκειται για αφράτ [...]
Η πίστη και η παράδοση βιώνονται -Τσιγαρίδες!

Η πίστη και η παράδοση βιώνονται -Τσιγαρίδες!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε  "παλιά έθιμα", τα οποία και σήμερα μπορούμε να αναβιώσουμε  στα σπίτια μας. Παράδοση...και η  παρασκευή  χοιρινής  τσιγαρίδας, [...]
Ρολάκια κανέλας Kanelbullar: Τα αυθεντικά cinnamon rolls της Σουηδία

Ρολάκια κανέλας Kanelbullar: Τα αυθεντικά cinnamon rolls της Σουηδία

Τα ρολάκια κανέλας, γνωστά και ως Kanelbullar στη Σουηδία, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά της χώρας. Αυτή η παραδοσιακή συνταγή για [...]
Πικάντικα κεφτεδάκια φούρνου με φέτα και πατάτες

Πικάντικα κεφτεδάκια φούρνου με φέτα και πατάτες

ΥΛΙΚΑ 500 γρ. πατατούλες baby, κομμένες στα 4 2 κουτ. σούπας ε.π. ελαιόλαδο 200 γρ. φέτα, σε κομμάτια 200 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση 1 χούφ [...]
1 2 3 7 14 / 95 POSTS