HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κέλλας: Προτεραιότητά μας, η στήριξη της ελληνικής οικογένειας – Δέσμευσή μας, ένα καλύτερο ΕΣΥ

Κέλλας: Προτεραιότητά μας, η στήριξη της ελληνικής οικογένειας – Δέσμευσή μας, ένα καλύτερο ΕΣΥ

«Την 25η Ιουνίου, συνεχίζουμε την πορεία για μια παραγωγική, δίκαιη, ισχυρή Ελλάδα, με λιγότερες ανισότητες, ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και καλύτερο Δημόσιο Σύστημα Υγείας για όλους».

 

Αυτά, τόνισε, σε πολίτες στο Δομένικο, το Βλαχογιάννι και το Μεσοχώρι Ελασσόνας, ο Χρήστος Κέλλας, που δεν σταμάτησε στιγμή να επικοινωνεί το πρόγραμμα της ΝΔ σε κάθε γωνιά του νομού. 

 

«Τα χωριά μας είναι η υπερηφάνεια μας. Εδώ “κατοικούν” οι παραδόσεις, ο πολιτισμός μας, η ζωντάνια μας και οφείλουμε να τα στηρίξουμε. Άμεση προτεραιότητά μας, λοιπόν, είναι η αύξηση των μισθών, η μείωση της φορολογίας και η δημιουργία καλύτερα αμειβόμενων θέσεων εργασίας. 

 

Στηρίζουμε την εργαζόμενη μητέρα, για να “βρει” τη θέση της στην αγορά εργασίας με σχέδιο και υποδομές. Με περισσότερους βρεφονηπιακούς σταθμούς ακόμη και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης, με διευρυμένο ωράριο για το δημοτικό σχολείο, αλλά και με προγράμματα όπως “οι νταντάδες της γειτονιάς”», επεσήμανε ο κ. Κέλλας.

 

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην αναβάθμιση του ΕΣΥ, “προσωπική δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας, πως έχει ήδη δρομολογηθεί η ανακαίνιση 157 Κέντρων Υγείας σε όλη τη χώρα, με κονδύλια που έχουν εξασφαλιστεί από το Ταμείο Ανάκαμψης, ενώ θέλοντας να διαψεύσει τις “Κασσάνδρες”, που μιλούν για ιδιωτικοποίηση και διάλυση της Υγείας”, ο κ. Κέλλας, σημείωσε:

 

«Η παράταξή μας έχει επικεντρωθεί στην ενίσχυση και στήριξη του ΕΣΥ. Αυξήσαμε κατά 37% τις τακτικές κρατικές δαπάνες για την Υγεία. Αυξήσαμε τις αμοιβές του υγειονομικού προσωπικού για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια, ενώ δώσαμε πρόσθετα επιδόματα. Σχεδιάζουμε 10.000 νέες, μόνιμες προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού και 20 προγράμματα προληπτικής ιατρικής. Αναδιοργανώνουμε το ΕΚΑΒ, τόσο με επιπλέον προσωπικό, όσο και με εκσυγχρονισμό του τρόπου λειτουργίας του. Τέλος, προσφέρουμε τις υπηρεσίες του ιδιωτικού τομέα στη διάθεση των πολιτών, δωρεάν, όπως τα φάρμακα και οι εξετάσεις σε διαγνωστικά κέντρα, που καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ. Ξέρετε πολλές κυβερνήσεις, που να θέλουν να διαλύσουν το ΕΣΥ και να προχωρούν σε τέτοια μέτρα στήριξης; Ξεκάθαρα, λοιπόν, θέλουμε ένα ΕΣΥ δυνατό, με καλύτερες αμοιβές για τους υγειονομικούς και ποιοτικότερες υπηρεσίες για τους ασθενείς».

 

Κλείνοντας, ο κ. Κέλλας, κάλεσε για ακόμη μια φορά τους πολίτες, να στηρίξουν την παράταξη της ΝΔ, τονίζοντας:

 

«Πάμε να αυξήσουμε τα ποσοστά μας την επόμενη Κυριακή, για να κάνουμε τις μεγάλες πολιτικές αλλαγές. Είναι ευθύνη και μονόδρομος για μας, να κάνουμε ακόμη πιο ισχυρή την Ελλάδα μας. Την ώρα που στα άλλα κόμματα, πολιτεύονται με τοξικότητα και λαϊκισμό, εμείς προχωράμε ενωμένοι, έχοντας τη στήριξη όλων των Ελλήνων για την πατρίδα που μας αξίζει. Τα καλύτερα έρχονται, με αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ».

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.