Κατέθεσε τον συνδυασμό του ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας

HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ

Κατέθεσε τον συνδυασμό του ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας

Αφού κατέθεσε τον συνδυασμό του ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας για τις δημοτικές εκλογές 2023 δήλωσε: 

 

«Πριν λίγη ώρα κατέθεσα την οριστική μορφής του συνδυασμού της Νέας Δημοτικής Κίνησης Τυρνάβου! Αισθάνομαι πραγματικά ικανοποιημένος που καταρτίσαμε και παρουσιάζουμε ένα συνδυασμό στον οποίο συμμετέχουν εκλεκτοί συνδημότες, δημιουργώντας ένα μείγμα εμπειρίας και νεότητας, μία ομάδα ισχυρή, δυναμική, γεμάτη αξιοσύνη και κυρίως διάθεση για προσφορά.

Τα τελευταία τέσσερα έτη, παρά τις αντιξοότητες και τα απρόοπτα, εργαστήκαμε σκληρά και πετύχαμε πολλά μαζί! Τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά στον Τύρναβο, στον Αμπελώνα αλλά και σε κάθε σημείο του Δήμου μας! Εξυγιάναμε τα οικονομικά του Δήμου, πραγματοποιήσαμε εκατοντάδες έργα καθημερινότητας αλλά και σπουδαία έργα πνοής! Ο Δήμος Τυρνάβου βρίσκεται ξεκάθαρα σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου! Μαζί συνεχίζουμε σταθερά, με όραμα και σχέδιο για το Δήμο μας…»

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Σχετικές Εικόνες: