Ενθουσίασε η φιλαρμονική στον Μύλο των ξωτικών στα Τρίκαλα

HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ενθουσίασε η φιλαρμονική στον Μύλο των ξωτικών στα Τρίκαλα

 

Τις καλύτερες κριτικές απέσπασε για άλλη μια φορά η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου μας ,ύστερα από την χθεσινή της εμφάνιση στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο χωριό της χώρας στο Μύλο των ξωτικών στα Τρίκαλα.

Οι χιλιάδες επισκέπτες απ’ όλη την χώρα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο πάρκο, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με σύμμαχο τον καλό καιρό και την ευχάριστη διάθεση.

Η συνεργασία με την ομάδα του Μύλο των ξωτικών κρατάει πολλά χρόνια και η εκτίμηση είναι αμοιβαία. Πάρα την καραντίνα και την πανδημία, η ομάδα μας κατάφερε να μείνει ζωντανή, πράγμα δύσκολο καθώς πολλά σχήματα περνάνε κρίση. Είμαι τυχερός καθώς όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, αγαπάνε την φιλαρμονική τη στηρίζουν με όλες τις δυνάμεις τους.

Η φιλαρμονική συνεχίζει το έργο της με μόνο στόχο την σωστή εκπαίδευση των παιδιών μας, την προβολή της πόλης μας αλλά και την ψυχαγωγία των όλων των δημοτών καθώς έχουμε προγραμματίσει μια σειρά από εκδηλώσεις τόσο στο Τύρναβο αλλά και σε διάφορα μέρη της χώρας μας.

Τόνισε ο διευθυντής και μαέστρος της φιλαρμονικής κ. Σαμαντζης Θέμης.

 

Μπράβο σε όλα τα παιδιά, τα μέλη , το σύλλογο εκτελεστών και το Δ.Σ που πάρα τις δυσκολίες συνεχίζουν να προσφέρουν για το καλό της πόλης.

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights