Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Τυρναβίτης Βασίλης Μίγας μετά από αισχρή ανάρτηση

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Τυρναβίτης Βασίλης Μίγας μετά από αισχρή ανάρτηση

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε άμεσα ο Τυρναβίτης Βασίλης Μίγας στέλεχος της νομαρχιακής επιτροπής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έκανε μια αισχρή ανάρτηση για το θύμα του καταγγελόμενου βιασμού από τον Αλέξη Γεωργούλη.

 

Την αθλιότητα Μίγα έγραψε πρώτος ο Στέφανος Χίος στο Μακελείο και είναι απορίας άξιον πως το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ τη διάβασε, την υιοθέτησε και την αναπαρήγαγε δημόσια.

 

Η λιτή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την διαγραφή του Βασίλη Μίγα: 

O ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προχώρησε στη διαγραφή του Βασίλη Μίγα, μέλους του κόμματος στη Λάρισα, μετά τη χυδαία και σεξιστική ανάρτησή του.

Το ΠΑΣΟΚ προχώρησε σε οργισμένη ανακοίνωση για τις αισχρολογίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για Χρονοπούλου-Ανδρουλάκη

Νωρίτερα, είχε εκφράσει την έντονη αντίδρασή του το ΠΑΣΟΚ

«Η παραίνεση στη χθεσινή μας ανακοίνωση “αρχίστε να σβήνετε”, κακώς εκτιμήθηκε επιπόλαια από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μήπως ο κ. Τσίπρας αισθάνεται σήμερα την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για την υποψήφια του κόμματος του, στη Β’ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Γαϊταρτζή, που χαρακτηρίζει “στημένη” τη σοβαρή ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ευρωβουλευτής τους;

Αλήθεια τι είδους συναισθήματα του γεννώνται, διαβάζοντας τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος του, Βασίλη Μίγα;

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.