Έκλεψαν 61 μετασχηματιστές – Μεγάλες ζημιές σε πομόνες αγροτών

HomeΑΓΡΟΤΙΚΑ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ

Έκλεψαν 61 μετασχηματιστές – Μεγάλες ζημιές σε πομόνες αγροτών

Εξιχνιάστηκαν ακόμη -61- περιπτώσεις κλοπής μετασχηματιστών του ΔΕΔΔΗΕ και καλωδίων, που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κιλελέρ

Σε συνέχεια του από 21-06-2023 Δελτίου Τύπου μας, σχετικά με εξιχνίαση περίπτωσης κλοπής καλωδίων και μεταλλικών τμημάτων πηνίου με χαλκό που αφαιρέθηκαν από αγροτεμάχιο σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, δράστες της οποίας τυγχάνουν δύο ημεδαποί και άγνωστος συνεργός τους, ανακοινώνεται ότι από τη συνεχιζόμενη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ εξιχνιάστηκαν ακόμη -61- περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κιλελέρ.

Πιο αναλυτικά, όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από 01-01-2023 έως 19-06-2023 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κιλελέρ και σε αγροτικές περιοχές αυτής, οι δράστες, ακολουθώντας τον ίδιο τρόπο δράσης και χρησιμοποιώντας τα διαρρηκτικά εργαλεία και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τα οποία είχαν κατασχεθεί, προέβησαν στην κλοπή συνολικά από -59- μετασχηματιστών του ΔΕΔΔΗΕ, καθώς και -71- μέτρων καλωδίων, συνολικής εκτιμώμενης αξίας περίπου -210.000- ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.


Σχετικές Εικόνες: