HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ε. Λιακούλη στην ΑΕΛ: «Η “Βασίλισσα” του Θεσσαλικού Κάμπου αξίζει να ανέλθει πάλι στην Α’ Εθνική»

Ε. Λιακούλη στην ΑΕΛ: «Η “Βασίλισσα” του Θεσσαλικού Κάμπου αξίζει να ανέλθει πάλι στην Α’ Εθνική»

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ ΑΕΛ (Αθλητικής Ένωσης Λάρισας), παρευρέθηκε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη. Στο χαιρετισμό που απηύθυνε, τόνισε τα εξής:

 

«Με μεγάλη χαρά βρίσκομαι απόψε μαζί με τη μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ, τους ποδοσφαιριστές, τους παλαίμαχους, το τεχνικό, διοικητικό, ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό, μαζί με όλους εσάς, που κοπιάζετε καθημερινά για να παραμένει πάντοτε η ομάδα μας ψηλά, με δυνατότητες και προσδοκίες . 

Στην ΑΕΛ, οι χαρές και οι λύπες πάνε μαζί και εμείς έχουμε μάθει να τις ακολουθούμε και να τις τραγουδάμε, χωρίς να μας κάμπτει τίποτα. Ειδικά σήμερα – μετά από μια επταετία γεμάτη συγκρούσεις, πόλωση και δικαστικές διαμάχες, που οδήγησαν την ομάδα μας στην απόλυτη παρακμή – η ελπίδα επέστρεψε και οι προσδοκίες γιγαντώθηκαν, με την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος και το γεγονός ότι η ομάδα μας ξαναβρίσκεται σε Λαρισινά χέρια. 

Δυστυχώς όμως, “πριν αλέκτωρα φωνήσαι”, προσκρούσαμε στον κ. Υφυπουργό Αθλητισμού, που υπονομεύει αυτό το αισιόδοξο ξεκίνημα, με την πρωτοφανή απόφασή του να μην εφαρμόσει τα υπεσχημένα και να περικόψει την επιχορήγηση των ομάδων της superleague 2 , μεταξύ των οποίων η ΑΕΛ,  καθώς και οι ομάδες Ηρακλής Λάρισας και Απόλλων Λάρισας, δείχνοντας έτσι “κόκκινη κάρτα” στις τρεις ιστορικές ομάδες της πόλης , αφού τίθεται πλέον , μετά από την απόφαση αυτή, θέμα επιβίωσής τους. 

Πραγματοποίησα ήδη κοινοβουλευτική παρέμβαση, καταθέτοντας Επίκαιρη Ερώτηση, ώστε  την επόμενη εβδομάδα ο Υφυπουργός να υποχρεωθεί να μας απαντήσει στο Κοινοβούλιο, να μας εξηγήσει τους λόγους αυτής της κατάφωρης αδικίας εις βάρος των τριών ομάδων του Τόπου μας, όπως και τη διαδρομή των χρημάτων που στερούνται οι ομάδες μας . 

Στη μάχη αυτή, καλώ όλους τους Συναδέλφους Βουλευτές να βρεθούν στην αίθουσα της Ολομέλειας, να είναι παρόντες κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης, για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας , προτάσσοντας το καλό της ΑΕΛ και του ποδοσφαίρου της Λάρισας. 

Εύχομαι μια καλή και δημιουργική χρονιά, για μια ανθρώπινη κοινωνία, με ενσυναίσθηση και συλλογικότητα σε όλα τα επίπεδα της ζωής. Να είναι μια χρονιά  χωρίς τραυματισμούς, χωρίς απώλειες, χωρίς αντιπαλότητες, με ευγενή άμιλλα, και δίκαιες διαιτησίες, ένα νικηφόρο έτος για την ΑΕΛ, που πόθος, πάθος και ευχή μας είναι να τη δούμε  ξανά στην Α’ Εθνική, εκεί που ταιριάζει και αξίζει στη Βασίλισσα του Κάμπου .»

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.