
Δυναμικό «παρών» δίνουν οι αγρότες του Δήμου Τυρνάβου στο πανελλαδικό συλλαλητήριο της Αθήνας
Με τον Δήμαρχο Τυρνάβου στο πλευρό τους οι αγρότες βρίσκονται στην Αθήνα
Δυναμικό «παρών» στο πανελλαδικό συλλαλητήριο των αγροτών στο Σύνταγμα δίνουν σήμερα παραγωγοί από τον Δήμο Τυρνάβου, συμμετέχοντας στη συγκέντρωση που διοργανώνει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

Από τον Τύρναβο αναχώρησαν δύο λεωφορεία με αγρότες της περιοχής, ενώ συμμετοχή υπήρξε και με τρακτέρ, στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης, όπου παραγωγοί από όλη τη χώρα διεκδικούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας.

Στην Αθήνα βρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, εκφράζοντας τη στήριξή τους στον αγροτικό κόσμο της περιοχής. Συγκεκριμένα, παρόντες είναι ο δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Τσικριτσής, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας Νίκος Μπαντόγιας και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Υποδομών Νίκος Αρβανίτης.
Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 16:00 στο Σύνταγμα, με τη συμμετοχή αγροτικών συλλόγων και ενωτικών ομοσπονδιών από όλη την Ελλάδα. Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις και ειδικότερα η Τροχαία, προκειμένου να ρυθμιστεί η κυκλοφορία και να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της κινητοποίησης.

Οι αγρότες του Τυρνάβου, όπως και οι συνάδελφοί τους από άλλες περιοχές της χώρας, διεκδικούν ουσιαστικά μέτρα στήριξης για τη μείωση του κόστους παραγωγής και τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του αγροτικού εισοδήματος.



