Δίωρο ομαδικό πρόγραμμα ασκήσεων νοητικής ενδυνάμωσης στο ΚΑΠΗ Αμπελώνα

HomeΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Δίωρο ομαδικό πρόγραμμα ασκήσεων νοητικής ενδυνάμωσης στο ΚΑΠΗ Αμπελώνα

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τυρνάβου συνδιοργάνωσε με το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας-ΕΠΑΨΥ την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 στο χώρο του ΚΑΠΗ στη Κεντρική πλατεία του Αμπελώνα, δίωρο ομαδικό πρόγραμμα που περιελάβανε ασκήσεις νοητικής ενδυνάμωσης (ασκήσεις μνήμης, προσοχής, συγκέντρωσης) και δημιουργικής απασχόλησης (κατασκευή, χειροτεχνία) στο πλαίσιο των θεραπευτικών προγραμμάτων του.

 

Ευχαριστούμε θερμά τα στελέχη του Κέντρου Ημέρας Άνοιας Λάρισας – ΕΠΑΨΥ για την διαθεσιμότητα τους και την άψογη συνεργασία καθώς επίσης και τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμπελώνα για την συμμετοχή και τις ιδέες τους.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου Κοινότητας, τηλ:2492350315 email: [email protected],  καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.

Το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας – ΕΠΑΨΥ επιχορηγείται στα πλαίσια της ενταγμένης πράξης «Επιχορήγηση “ΕΠΑΨΥ” για τη δημιουργία Ειδικού Κέντρου Ημέρας για Alzheimer στη Λάρισα» στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση.» του Ε.Π. «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014 – 2020» με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ). Περισσότερες πληροφορίες στο 2410257478 ή στο [email protected]»

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

 

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights