Δήμητρα Παπανικολάου: Συστρατευόμαστε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη Λάρισα του αύριο

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμητρα Παπανικολάου: Συστρατευόμαστε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη Λάρισα του αύριο

Δήμητρα Παπανικολάου, Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Τομεάρχης Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας Των Φύλων ΔΕΕΠ Λάρισας, Μεσίτης Ασφαλίσεων – Πραγματογνώμονας, ΤΕ Γεωπόνος – Μηχ. Βιοσυστημάτων

 

Στη Λάρισα, στην καρδιά του θεσσαλικού κάμπου, περιόδευσε ο Πρωθυπουργός της χώρας και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με συνοδεία πολυάριθμης διυπουργικής αποστολής  με σκοπό, αφενός να αφουγκραστεί τα προβλήματα των πολιτών της περιοχής και να έρθει σε επαφή μαζί τους, αφετέρου να παρουσιάσει τα έργα που πραγματοποιήθηκαν αλλά και αυτά που σχεδιάζονται για τη Θεσσαλία και τη Λάρισα του αύριο, τη Λάρισα που θέλουμε, τη Λάρισα που αξίζουμε!

Συστρατευόμαστε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μια ισχυρή, αυτοδύναμη και αισιόδοξη Ελλάδα! 

Μια Ελλάδα με ισχυρό πρωτογενή τομέα, με την καινοτομία σε  πρώτο πλάνο, με συνέπεια λόγων και έργων και το κυριότερο μια χώρα με ίσες ευκαιρίες για όλες και όλους!

“Συστρατευόμαστε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη Λάρισα του αύριο, τη Λάρισα που θέλουμε, τη Λάρισα που αξίζουμε”

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights