Ο Δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Τσικριτσής και σύσσωμη η Δημοτική αρχή, εκφράζουν θερμά συγχαρητήρια στην 19χρόνη αθλήτρια Λήδα Μανθόπουλου και την προπονήτρια της Βίκυ Μπεκιάρη για την τεράστια επιτυχία της, καθώς αγωνίστηκε σε μια σπουδαία κούρσα στα 100 μέτρα στο “Stade de France” και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.
Αυτή η επιτυχία συνέβη στην πρώτη της παρουσία στην πιο σημαντική αθλητική διοργάνωση και αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία λόγω των συνθηκών μέσα στις οποίες δούλεψε.
Συνθήκες που περιλαμβάνουν -εκτός των άλλων- και την διαχρονική έλλειψη κρατικής στήριξης, που οδηγεί σε ασφυκτική οικονομική πίεση τους αθλητές.
Ως Δημοτική Αρχή Τυρνάβου στηρίζουμε έμπρακτα την αθλητική δραστηριότητα έχοντας τον αθλητισμό στους άμεσους στόχους πάλης, ως δικαίωμα για όλους.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στα social media: Facebook, Instagram, Google News, YouTube, X και TikTok. Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.