Αργυροπούλι: Ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης ζημιών και συντήρησης της γεώτρησης

HomeΤΟΠΙΚΑ

Αργυροπούλι: Ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης ζημιών και συντήρησης της γεώτρησης

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Ο Δήμος Τυρνάβου, πιστός στη πάγια δέσμευση του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα για συνεχή συντήρηση και αξιοποίηση κάθε δημοτικής περιουσίας, προχωρά σε εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης ζημιών και συντήρησης στην Γεώτρηση του Αργυροπουλίου.

 

Οι εργασίες είναι εντατικές και θα ολοκληρωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες, οπότε και η εν λόγω γεώτρηση θα είναι έτοιμη για την επικείμενη ποτιστική περίοδο.

Σήμερα, Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 βρέθηκε στο έργο και επόπτευσε την πρόοδο των εργασιών ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Πολεοδομίας Κατσαρός Χριστόφορος, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας Δημήτριο Γερακίνη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αργυροπουλίου Απόστολο Βογιατζή.

Η νυν δημοτική αρχή θα συνεχίσει απρόσκοπτα τις προσπάθειες και τα έργα για την συντήρηση, βελτίωση και αξιοποίηση κάθε υποδομής του Δήμου μας, προς όφελος φυσικά κάθε συνδημότη και κάθε συνδημότισσας.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.