HomeΠολιτική

Χρ.Κοντογιαννη: “Η επιστημονική κοινότητα προτείνει! Η κυβέρνηση, ακούει;”

Χρ.Κοντογιαννη: “Η επιστημονική κοινότητα προτείνει! Η κυβέρνηση, ακούει;”

Στον χαιρετισμό της, η κ. Χριστίνα Κοντογιάννη, Γεωπόνος M.Sc., ως εκπρόσωπος του κόμματος “Ελληνική Λύση Κυριάκος Βελόπουλος” στην ημερίδα με θέμα “η Εθνική Αγροτική Πολιτική στην Ευρώπη” που διοργάνωσαν το ΓΕΩΤΕΕ & η ΠΟΣΓ στις 8/3/25 στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας στα πλαίσια της Agrothessaly, ανέφερε:

“Κυρίες & κύριοι,

αγαπητοί διοργανωτές,

Σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης κ.Κυριακου Βελόπουλου και την ευχή για επιτυχή έκβαση της Ημερίδας σας.

Η Επιστημονική Κοινότητα καθόλα αξία και έμπειρη, σκέπτεται λύσεις στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, σχεδιάζει, προτείνει!

Η Κυβέρνηση ακούει;;

Κι αν ακούει, υιοθετεί;;

Υλοποιεί;;

Εκ των αποτελεσμάτων των εκκωφαντικων μπλόκων των αγροτών και των συλλαλητηρίων των εκατομμυρίων πολιτών όλων των ηλικιών (με πρόσφατα αυτά κατά της Συγκαλυψης του εγκλήματος των Τεμπών) ανά την Επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό, αποδεικνύεται περίτρανα ότι είναι η Κυβέρνηση για τα συμφέροντα των λίγων, των καρτέλ, των μονοπωλίων και όχι των πολλών!!!

Η λύση θα δοθεί στην κάλπη!!!

Σας ευχαριστώ”.