Αυτή η δημοτική αρχή δεν ‘’παίζεται’’, οι άνθρωποι σκοντάφτουν στην ίδια πέτρα δυό φορές

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Αυτή η δημοτική αρχή δεν ‘’παίζεται’’, οι άνθρωποι σκοντάφτουν στην ίδια πέτρα δυό φορές

Λαγκιώλη-Μπίλιου Φανή δημ. σύμβουλος ΣΥΝΠΟΛΙΤΕΙΑ

Δεν πέρασε ένας μήνας όταν η δημοτική αρχή διοργάνωσε εκδήλωση την ίδια ώρα και μέρα που ο Τύρναβος υποδέχονταν  έναν καινούργιο Άγιο.

Τώρα δύο κορυφαίες διοργανώσεις του Δήμου,  η Γιορτή Κρασιού στον Αμπελώνα και η Γιορτή Αχλαδιού στα Πλατανούλια θα γίνουν την ίδια μέρα.

Προσπαθώ να τους δικαιολογήσω και να πω,  πως οι άνθρωποι δεν ξέρουν,  γιατί τα τρία χρόνια που κάνουν πως διοικούν τον Δήμο δεν διοργάνωσαν καμιά εκδήλωση. Κρύφτηκαν πίσω από την  πανδημία και την γνωστή καραμέλα ‘’τι να κάνουμε έχουμε κορονοϊό’’.

Αλλά αναρωτιέμαι. Ο δήμαρχος, οι σύμβουλοι   και οι  αντιδήμαρχοι δεν συνομιλούν μεταξύ τους. Δεν μπορούν να κατανοήσουν ούτε τα αυτονόητα; Μήπως κύριοι είστε αλλού;

Οι πολίτες όμως σας ψήφισαν για είστε εδώ και να παρακολουθείτε τα του Δήμου μας.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.