Ανακοίνωση Παράρτημα Τυρνάβου του Συνδικάτου Οικοδόμων για συλλαλητήριο

HomeΛΑΡΙΣΑ

Ανακοίνωση Παράρτημα Τυρνάβου του Συνδικάτου Οικοδόμων για συλλαλητήριο

Το Παράρτημα Τυρνάβου του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Λάρισας στηρίζει τον αγώνα επιβίωσης της μικρομεσαίας αγροτιάς.

 

Οι οικοδόμοι παλεύουν για την εφαρμογή της Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που υπέγραψε η Ομοσπονδία των Οικοδόμων με αυξήσεις στα μεροκάματα και την ασφάλιση. Οι αγρότες παλεύουνε για την υπεράσπιση του εισοδήματος τους από την αύξηση του κόστους παραγωγής, από τις ζημίες των καιρικών φαινομένων ,από την εκμετάλλευση των εμπόρων και βιομήχανων.

Ενώ ο αγρότης παραγωγός πουλά τα προϊόντα του με τιμές εξευτελιστικές τα τρόφιμα φτάνουν στο τραπέζι της λαϊκής οικογένειας πανάκριβα. Η φτώχεια, η ακρίβεια στην ενέργεια , στα τρόφιμα , στα φάρμακα και στην υγεία του λαού, η διάλυση των νοσοκομείων δεν είναι καιρικό φαινόμενο. Ως εδώ.

Με τη δύναμη της Λαϊκής Συμμαχίας σε κοινό μέτωπο απέναντι στην ΕΕ , τους επιχειρηματικούς όμιλους και τις κυβερνήσεις τους να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει. Εχουμε το δίκιο, έχουμε τη δύναμη

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.