Αιμοδοσία στον Αμπελώνα από τον Σ.Ε.Α. Αμπελώνα Η ΕΛΠΊΔΑ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

HomeΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Αιμοδοσία στον Αμπελώνα από τον Σ.Ε.Α. Αμπελώνα Η ΕΛΠΊΔΑ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Με την έναρξη του Φθινοπώρου ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ», πραγματοποιεί για 4η συνεχή χρονιά σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας Π.Ε.Λάρισας την 103η τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία του για το Φθινόπωρο, την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 8.30 το πρωί ως τη 1:00 το μεσημέρι, στην Κεντρική Πλατεία Αμπελώνα, σε ειδικά διαμορφωμένη Τεντοκατασκευή- Στέγαστρο, που θα τοποθετηθεί για τον σκοπό αυτό.

 

Για το λόγο αυτό ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Γιαννόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ» προσκαλούν όλους τους Αμπελωνίτες μικρούς και μεγάλους και, κυρίως, τους νέους και τους φοιτητές, που δεν έφυγαν ακόμη για τις Σχολές τους, να περάσουν από την πλατεία, όπου θα γίνεται η αιμοληψία για να προσφέρουν με την καρδιά και την αγάπη τους μια μονάδα από το αίμα τους.

Οι ανάγκες για αίμα, τονίζει ο Πρόεδρος της «ΕΛΠΙΔΑΣ» του Αμπελώνα, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή μας από τα πλημμυρικά φαινόμενα, είναι ιδιαίτερα αυξημένες και μας καλούν όλους, όσοι θέλουμε και μπορούμε, να προσφέρουμε μια μονάδα από το αίμα μας και να κάνουμε την καλύτερη πράξη Αγάπης και Αλτρουϊσμού απέναντι στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας!

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.