Αγρότες: “Τι θα γίνει με το φράγμα; Καμία αναφορά από τον Αυγενάκη στη Λάρισα”

HomeΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ

Αγρότες: “Τι θα γίνει με το φράγμα; Καμία αναφορά από τον Αυγενάκη στη Λάρισα”

Οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής (Δασοχωριου, Κουλουριου Φαλάνης, Γυρτώνης) που αρδεύουν από το Φράγμα (Ρουφράκτη) Γυρτώνης σε ανακοίνωση τους αναφέρουν τα εξής:
 
“Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο ευρείας αγροτικής σύσκεψης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Λάρισα, παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, βουλευτών και εκπροσώπων αγροτών, ανέφερε για τα προβλήματα των αγροτών και για το πρόβλημα του νερού στη Θεσσαλία αλλά δυστυχώς δεν ανέφερε για το μέλλον του φράγματος της γυρτώνης όπου έχει αφεθεί στη μοίρα του.
 
Σε λίγες ημέρες το φραγμα γυρτωνης που έχει αναλάβει για την αγροτική περίοδο από Ιούνιο έως Αύγουστο το ΤΟΕΒ Πηνειού θα σταματήσει την διαχείριση του και θα αφεθεί στην μοίρα του, αφύλακτο με μεγάλο προβληματισμό για το μέλλον του.
 
  • Εμείς οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής ζητάμε λύσεις εδώ και τώρα, ζητάμε να τελειώσει το έργο και να παραδοθεί σε φορέα διαχείρισης, να υπάρχει φύλαξη όλο το χρόνο και όχι να σκεφτόμαστε αν του χρόνου θα λειτουργήσει η άμα το κλέψουν.
 
Ζητάμε από τον υπουργό άμεσες ενέργειες εδώ και τώρα και όχι κούφια λόγια από “δεύτερους” λόγω εκλογών…”.
 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.


Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights