Αδίστακτος κτηνοτρόφος στην Ρόδο έδεσε με σύρμα το στόμα κατσικιών για να μην θηλάζουν την μητέρα τους

HomeΕΛΛΑΔΑ

Αδίστακτος κτηνοτρόφος στην Ρόδο έδεσε με σύρμα το στόμα κατσικιών για να μην θηλάζουν την μητέρα τους

Ξεπέρασε σε απανθρωπιά αυτούς που «παστουρώνουν» τα ζώα τους ένας κτηνοτρόφος στη Ρόδο, ο οποίος έφτασε στο σημείο να δέσει με σύρμα ένα ξύλο στο στόμα των κατσικιών που διατηρεί στο κοπάδι του ώστε να μην μπορούν να θηλάζουν τη μητέρα τους!

 

Σκοπός του αδίστακτου κτηνοτρόφου ήταν να αρμέγει ο ίδιος την κατσίκα και να πουλάει το γάλα. Όμως, την πρωτοφανή κακοποίηση διαπίστωσε την Κυριακή ένας φιλόζωος ο οποίος κινητοποίησε τα τοπικά σωματεία με ανάρτηση που έκανε στο facebook. Αμέσως, υποβλήθηκε καταγγελία στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας βρήκαν το κοπάδι αλλά εντόπισαν μόνο ένα κατσικάκι με δεμένο στόμα.

Και αυτό, όμως, ήταν αρκετό για να προχωρήσουν στη σύλληψη του κτηνοτρόφου, που παραδέχθηκε ότι έβαλε το σύρμα με το ξύλο στο στόμα του ζώου. Ωστόσο, όπως ακούγεται σε βίντεο που κατέγραψαν μέλη της φιλοζωικής ομάδας «Liber Life Rhodes» και δημοσιεύει το dimokratiki.gr, ισχυρίστηκε με θράσος στους αστυνομικούς ότι δεν κακοποίησε το άτυχο ζώο κι ότι αυτό που έκανε είναι νόμιμο!

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter

πηγή

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights