HomeΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Αμπελώνας: Αποτροπιασμό προκαλεί ο σοβαρός τραυματισμός σκύλου μετά από πυροβολισμό εξ’ επαφής

Αμπελώνας: Αποτροπιασμό προκαλεί ο σοβαρός τραυματισμός σκύλου μετά από πυροβολισμό εξ’ επαφής

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί στην κοινωνία του Αμπελώνα η είδηση του σοβαρού τραυματισμού αδέσποτης σκυλίτσας μετά από πυροβολισμό εξ’ επαφής στο κεφάλι.

 

Την είδηση έκανε γνωστή το φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. με ανάρτηση του στο Facebook που αναζητά πληροφορίες. Μάλιστα όπως αναφέρει έχει ήδη κατατεθεί μήνυση στο Α.Τ. Τυρνάβου.

Ο πυροβολισμός ήταν εξ’ επαφής και τα σκάγια από καραμπίνα όπως είπε ο κτηνίατρος έχουν διασκορπιστεί στο κρανίο του ζώου, το οποίο νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτική κλινική στη Λάρισα. Η σκυλίτσα ήταν στειρωμένη και τσιπαρισμένη από το Δήμο ζούσε στο σημείο πάρα πολλά χρόνια, ήταν πάρα πολύ ήσυχη και έκανε παρέα στα παιδάκια που σχολούσαν από το δημοτικό που βρίσκεται στην περιοχή. Τη σκυλίτσα βρήκαν αιμόφυρτη σε κωματώδη κατάσταση 2 κυρίες και την μετάφεραν στον κτηνίατρο τους στη Λάρισα.

 

Η είδηση προκαλεί ανησυχία όπως αναφέρει και το σωματείο διότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ίσως να φερθεί έτσι και σε κάποιον άνθρωπο.

Μετά από επικοινωνία του TirnavosPress με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ανδρέα Ξηρομερήσιο δήλωσε:

«Όλα όσα έπρεπε ο Δήμος Τυρνάβου να κάνει έχουν ήδη γίνει. Έχουμε καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων και βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου. Περιμένουμε τις εξελίξεις, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία για το συμβάν, ευελπιστούμε να βρεθεί ο ένοχος μέσα από την έρευνα της αστυνομίας. »

Σύμφωνα με την αστυνομία μετά την κατάθεση της μήνυσης από τον αυτόπτη μάρτυρα έχουν ξεκινήσει εντατικές έρευνες με την συνδρομή του τμήματος Ασφαλείας Λάρισας οι οποίες θα ενταθούν το πρωί της Δευτέρας με σκοπό να βρεθεί και να συλληφθεί ο δράστης στα όρια του αυτοφώρου. Από τις πρώτες εκτιμήσεις θεωρείτε πολύ πιθανόν ο δράστης να είναι κάτοικος της περιοχής. Θα αναζητηθούν τα ονόματα όσων κατέχουν κυνηγετικό όπλο στην περιοχή ενώ κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να καταθέσει έστω και ανώνυμα.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.