HomeΤΟΠΙΚΑ

Ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου Αιμοδοτών Ελπίδα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου Αιμοδοτών Ελπίδα

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΕΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ
Η 89η ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ “ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ” ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!!

Με μεγάλη και αθρόα προσέλευση και ιδιαίτερα νέων εθελοντών αιμοδοτών και χωρίς κανένα πρόβλημα, αφού ο Σύλλογός μας φρόντισε για την αυστηρή τήρηση, όλων των μέτρων πρόληψης και προστασίας, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα ασφαλείας του ΕΟΔΥ,
με την χρήση του απαραίτητου Υγειονομικού υλικού (Μάσκες προσώπου, γάντια και αντισηπτικά υγρά) τα οποία προμηθεύτηκε δωρεάν απ’ την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 27-09- 2020 στην Κεντρική Πλατεία του Αμπελώνα η καθιερωμένη 89η εθελοντική αιμοδοσία των κατοίκων του Αμπελώνα για το φθινόπωρο 2020.

Αξίζει, βέβαια να σημειώσουμε ότι, απ’ τους προσερχόμενους αιμοδότες που σχεδόν έφτασαν τους ενενήντα (90), αιμοδότησαν όμως, οι ογδόντα (80), εικοσιτέσσερις (24) εθελοντές προσήλθαν για 1η φορά, ενώ πέντε (5) απ’ αυτούς είναι κάτω των είκοσι πέντε (25) ετών.
Όλους αυτούς, λοιπόν, τους νέους αιμοδότες, τους καλωσορίζουμε με Αγάπη στη Μεγάλη Οικογένειά μας των Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα και τους ευχόμαστε να είναι Υγιείς και να συνεχίσουν την Θεάρεστη αυτή πράξη της Αιμοπροσφοράς, για τους πάσχοντες Συνανθρώπους μας για πολλά- πολλά χρόνια!
Ιδιαίτερα σημαντική χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας, κ.Γιαννόπουλος Γιάννης την παρουσία δώδεκα (12) εργαζομένων της ΕΛΒΑΚ Α.Ε., που προσήλθαν ομαδικά στον χώρο της αιμοδοσίας μας, με επικεφαλής τους Διευθυντές Ανθρωπίνου Δυναμικού και Ποιοτικού ελέγχου και έρευνας αντίστοιχα, κ.κ. Βαλάση Γεώργιο και Δημάκη Μάριο, αφού μάλιστα οι επτά (7) απ’ αυτούς, συμπεριλαμβανομένου και του κ.Δημάκη αιμοδότησαν για τον Σύλλογό μας.

Όλους αυτούς τους αιμοδότες, που προσέφεραν το αίμα τους στη χθεσινή αιμοδοσία της “ΕΛΠΙΔΑΣ”, Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας,τους ευχαριστούμε θερμά, τους συγχαίρουμε από καρδιάς για την εθελοντική και ανιδιοτελή αιμοπροσφορά τους και προβάλλουμε την πράξη τους αυτή, ως παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους κατοίκους του Αμπελώνα και της περιοχής!

Πολύ σημαντική, επίσης, υπήρξε στην αιμοδοσία μας και η παρουσία της ομάδας Ερυθροσταυριτισσών του Περιφερειακού Παραρτήματος Λάρισας του Ερυθρού Σταυρού, τις οποίες και ευχαριστούμε Θερμά, που με την εμπειρία, την Ευγενική τους διάθεση για προσφορά και το υψηλό αίσθημα ευθύνης απ’ το οποίο διαπνέονται, συνέβαλαν τα μέγιστα στη μεγάλη επιτυχία της αιμοδοσίας μας!

Ακόμα, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ/Σ εκφράζουμε τις πολύ θερμές ευχαριστίες και
στο προσωπικό του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας, στους εξαίρετους Γιατρούς κ.κ Σταμπουλτζή Ναούμ- Μάκη και Τζορτζάτο Αναστάσιο
καθώς και στις τρεις ακούραστες νοσηλεύτριες, τις κ.κ. Πόπη Φώλα, Κουμπούρα Αγλαΐα και Κοτάκου Ελένη, που χάρη στην ευσυνειδησία τους και στο υψηλό αίσθημα ευθύνης, από το οποίο διακατέχονται, η χθεσινή Αιμοληψία πραγματοποιήθηκε ομαλά και με πολύ μεγάλη επιτυχία!
Τον χώρο της αιμοδοσίας, επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Γιάννης Κόκουρας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
κ. Ανδρέα Γιαννόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ.Χριστόφορο Κατσαρό, επίσης
ο επικεφαλής του Συνδυασμού ” Η Πόλη που θέλουμε” κ. Αμάρι Σάμερ Αθανάσιος και ο Νέος Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου κ. Γιάννης Αντωνόπουλος, τακτικός αιμοδότης του Συλλόγου μας.
Με την ευκαιρία της παρουσίας τους στην εκδήλωση της 18ης Λαμπαδηδρομίας μας, τον χώρο της αιμοδοσίας, επισκέφθηκαν ακόμα και, οι κ.κ. Λιούπας Νικόλαος, Αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιος σε θέματα Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας, ο Περιφερειακός σύμβουλος, μέλος και τακτικός αιμοδότης του Συλλόγου μας κ.Παιδής Αθανάσιος, ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου της Βουλευτού Λάρισας κας Ευαγγελίας Λιακούλη κ. Δημήτριος Μπικιώτης και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του αδελφού Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης κ. Ρένος Καρυώτης.
Όλοι οι παραπάνω αναφερόμενοι επισκέπτες, συγχάρηκαν τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, για τις προσπάθειες και το σημαντικό έργο που επιτελούμε, καθώς και τους παρόντες αιμοδότες, για την προσφορά τους.
Βέβαια, εκτός των παραπάνω επισκεπτών, αξίζει να αναφέρουμε την παρουσία του Συνδημότή μας Δημοτικού Συμβούλου, κ. Κώστα Χρυσοβέργη, ο οποίος ως τακτικός αιμοδότης του Συλλόγου μας, αιμοδότησε, καθώς επίσης και την παρουσία της Προέδρου της Τοπικής μας Κοινότητας κ.Παρασκευής Τσακνάκη, και των Τοπικών Συμβούλων κ.κ. Ελης Μασούρα, Μαρίας Κουτούκα-Νασιούλα, Μάριου Δημάκη και Νικολάου Κούβελα.
Οι τρείς τελευταίοι, μάλιστα, τακτικοί εθελοντές, αιμοδότησαν για τον Σύλλογό μας και τους ευχαριστούμε θερμά!
Ιδιαίτερη αναφορά όμως, πρέπει να κάνουμε στους δύο σημαντικούς χορηγούς μας:
Την εταιρεία Παπαγεωργίου food service και την γνωστή Βιομηχανία Κονσερβοποιΐας ΕΛΒΑΚ Α.Ε. στη Φαλάνη, με την οποία μάλιστα, αρχίσαμε μια πολύ σημαντική συνεργασία, για Συνδιοργάνωση αιμοδοσιών στην ίδια την εταιρεία.
Τις εν λόγω εταιρείες, ευχαριστούμε θερμά για την σημαντική τους συμβολή στην ομαλή, άριστη και καθόλα ασφαλή πραγματοποίηση της χθεσινής αιμοδοσίας μας, αφού με την ευγενική τους χορηγία, κάλυψαν εξ ολοκλήρου την δαπάνη τοποθέτησης της ειδικά διαμορφωμένης Τεντοκατασκευής-Σκεπάστρου, όπου πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία, δείχνοντας έτσι ότι, αναγνωρίζουν, τιμούν και στηρίζουν το έργο και την προσφορά του Συλλόγου μας στο Κοινωνικό σύνολο!

Ακολουθούν φωτό από την χθεσινή αιμοδοσία μας.