
Θεσσαλία: Συνελήφθησαν οδηγός με όπλο στην Ελασσόνα, μεθυσμένοι και καταζητούμενοι
Συνεχείς είναι οι έλεγχοι των αστυνομικών αρχών στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας, με το τελευταίο εικοσιτετράωρο να καταγράφεται σειρά συλλήψεων για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, οπλοκατοχή αλλά και τον εντοπισμό φυγόποινων.
Στην περιοχή της Ελασσόνας, αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος συνέλαβαν τις πρώτες πρωινές ώρες έναν 59χρονο, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητό του υπό την επήρεια αλκοόλ. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι αστυνομικοί βρήκαν στο εσωτερικό του οχήματος μια κυνηγετική καραμπίνα εκτός θήκης μαζί με έξι φυσίγγια, τα οποία και κατασχέθηκαν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του ΚΟΚ και της νομοθεσίας περί όπλων λόγω παραβίασης των όρων ασφαλούς φύλαξης.
Στη Μαγνησία, το αλκοόλ στο τιμόνι οδήγησε σε δύο ξεχωριστές συλλήψεις. Στη Σκιάθο, ένας 32χρονος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της προκαλώντας υλικές ζημιές, με τους αστυνομικούς να διαπιστώνουν ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. Παράλληλα, στον Βόλο, αστυνομικοί της ΟΕΠΤΑ συνέλαβαν τα ξημερώματα μια 24χρονη, η οποία κατελήφθη να οδηγεί το επιβατικό της όχημα έχοντας επίσης καταναλώσει αλκοόλ πέραν του επιτρεπτού ορίου.
Στα Τρίκαλα, οι έλεγχοι της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων απέδωσαν τη σύλληψη δύο φυγόποινων. Πρόκειται για έναν 56χρονο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας με ποινή φυλάκισης δύο ετών για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, καθώς και για έναν 26χρονο που αναζητούνταν με καταδικαστική απόφαση δύο ετών για κλοπή. Τέλος, στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, συνελήφθη από την Τροχαία ένας 35χρονος να οδηγεί φορτηγάκι υπό την επήρεια μέθης.



