Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε αγροτική περιοχή στα Πλατανούλια, όταν ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δέντρων κ. Δημήτριος Ρίζος δέχθηκε σωματική επίθεση από κτηνοτρόφο της περιοχής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να αιφνιδίασε τον πρόεδρο την ώρα που εκείνος επέβαινε σε μηχανάκι, επιτιθέμενος απρόκλητα και με σωματική βία, θεωρώντας τον υπεύθυνο για αυτοψία που πραγματοποιήθηκε από την Πολεοδομία. Η ένταση δεν περιορίστηκε εκεί, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες, ο κτηνοτρόφος απηύθυνε απειλές και προς υπαλλήλους της Πολεοδομικής Υπηρεσίας.
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το TirnavosPress, αποτυπώνονται τα σημάδια του τραυματισμού στο πρόσωπο του κ. Ρίζου και το σώμα, ο οποίος όπως αναφέρει από το νοσοκομείο, δεν είχε καμία εμπλοκή στον έλεγχο και η επίθεση ήταν απολύτως αδικαιολόγητη.
Η αστυνομία κλήθηκε άμεσα και στελέχη του Α.Τ. Τυρνάβου μετέβησαν στο σημείο. Ο φερόμενος ως δράστης αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.