Ο Μουσικός Σύλλογος Τυρνάβου σας προσκαλεί σε μια μοναδική μουσική βραδιά, γεμάτη αναμνήσεις, συγκίνηση και αθάνατες μελωδίες! Την Πέμπτη 8 Μαΐου στις 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Μαξίμ, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση του συλλόγου — μια συναυλία-αφιέρωμα στον αξέχαστο συνθέτη Μίμη Πλέσσα.
Ένα μουσικό ταξίδι που θα ζωντανέψει ξανά τις διαχρονικές επιτυχίες του μεγάλου δημιουργού, οι οποίες σφράγισαν το ελληνικό τραγούδι και εξακολουθούν να συγκινούν κάθε γενιά. Ελάτε να θυμηθούμε και να τραγουδήσουμε αγαπημένα κομμάτια, σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη πάθος, νοσταλγία και σεβασμό στην προσφορά του Μίμη Πλέσσα στον ελληνικό πολιτισμό.
Διάθεση Προσκλήσεων
Οι προσκλήσεις διατίθενται από την Παρασκευή 2 Μαΐου έως και την Τετάρτη 7 Μαΐου, τις εξής ημέρες και ώρες:
-
Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη (2, 3, 5, 6, 7 Μαΐου)
-
Ώρες: 11:00 – 13:00 & 18:00 – 20:00
-
Σημείο διάθεσης: Γραφείο Μουσικού Συλλόγου (πεζόδρομος Καρασσού, απέναντι από την είσοδο του Δημαρχείου)
Πληροφορίες & Κρατήσεις
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 6947 306519
Μην χάσετε αυτή τη μαγευτική συναυλία!
Ο Μουσικός Σύλλογος Τυρνάβου σας υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά, αφιερωμένη σε έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες δημιουργούς!
Το tirnavospress.gr χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης