HomeΕΛΛΑΔΑ

Δύο άντρες στη Λάρισα, προσπάθησαν να προσεγγίσουν παιδιά σε όχημα!

Δύο άντρες στη Λάρισα, προσπάθησαν να προσεγγίσουν παιδιά σε όχημα!

Τρόμος στη συνοικία της Νέας Πολιτείας στη Λάρισα το απόγευμα της Δευτέρας – Γονείς καταγγέλουν ότι δύο άτομα με αυτοκίνητο προσπάθησαν να προσεγγίσουν μικρά παιδιά στο όχημα!

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ένα όχημα με αρκετές φθορές και αρκετά σημεία όπου ήταν τρακαρισμένο, πάρκαρε στην μία πλευρά της πλατείας στην περιοχή της Νέας Πολιτείας, με τους δύο άντρες που βρισκόντουσαν μέσα να φωνάζουν προς τα παιδιά που έπαιζαν στο σημείο.

Στο όχημα, που ακόμα και οι πινακίδες ήταν «γραμμένες με το χέρι» σύμφωνα με πληροφορίες του «Τι Νέα Λάρισα;«, τα δύο άτομα προσπάθησαν να προσεγγίσουν τα παιδιά, έχοντας μαζί τους μία γάτα καλώντας τα να την δούνε από κοντά ενώ στη συνέχεια προσπάθησαν να τα πείσουν να μπούνε στο εσωτερικό του αυτοκίνητου.

Κάποια μεγαλύτερα ηλικιακά παιδιά που έπαιζαν λίγο πιο δίπλα βλέποντας το συμβάν, άρχισαν να φωνάζουν, καλώντας για βοήθεια γονείς που βρισκόντουσαν στην πλατεία με αποτέλεσμα να υπάρξει αναστάτωση στο σημείο και να κληθεί άμεσα η Αστυνομία.

Μάλιστα εκείνη την ώρα ήταν ευτυχώς σε περιπολία άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ με τρεις μηχανές και μετά το σήμα που δέχθηκαν κατάφεραν να μην επιτρέψουν τη διαφυγή του τρακαρισμένου οχήματος, συλλαμβάνοντας τους δύο άντρες όπου και τους μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα για να εξακριβωθούν τα στοιχεία τους.

Σίγουρα μία υπόθεση που έφερε στη μνήμη διάφορα περιστατικά αρπαγής παιδιών που ταλάνισαν την χώρα πριν από λίγο καιρό.

Πηγή tinealarissa.gr

COMMENTS