Ζημιές και γλέντι μετά μουσικής στο νεκροταφείο Τυρνάβου

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Ζημιές και γλέντι μετά μουσικής στο νεκροταφείο Τυρνάβου

Ζημιές και γλέντι μετά μουσικής στο νεκροταφείο Τυρνάβου την Παρασκευή το απόγευμα από συγγενείς σε τάφο νεαρού ατόμου πάρα την απαγόρευση που ισχύει.

 

Από πληροφορίες του tirnavospress.gr είναι η πολλοστή φορά που σπάζουν τα κολονάκια της εισόδου μπαίνουν με αυτοκίνητο μέσα στον κεντρικό διάδρομο και βάζοντας στην διαπασών την μουσική προκαλούν μεγάλη αναστάτωση και ενόχληση σε έναν πολύ ευαίσθητο χώρο.

Η συμπεριφορά αυτή που συμβαίνει εδώ και καιρό σε συνδυασμό με τις ζημιές που προκαλούνται σε περιουσία του Δήμου έχει προκαλέσει φόβο και μεγάλη δυσαρέσκεια ειδικά σε γυναίκες που επισκέπτονται μόνες συνήθως τους τάφους των συγγενών τους.

Σε παρατηρήσεις του υπαλλήλου του νεκροταφείου οι υπαίτιοι αντέδρασαν με απειλές και φωνές που έχουν δημιουργήσει κλίμα φόβου στον νεκροταφείο του Τυρνάβου. Η ασυδοσία, οι ζημιές και ο ”τσαμπουκάς” συγκεκριμένης ομάδας συγγενών πρέπει να σταματήσει με μεριμνά του Δήμου Τυρνάβου για να επανέλθει η ηρεμία και ο σεβασμός στους νεκρούς που όλοι μας έχουμε και θέλουμε να τιμούμε με απόλυτη ηρεμία.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights