Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Τεμπών ο Μιχάλης Λίταινας  με τη “Νέα Δύναμη”

HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Τεμπών ο Μιχάλης Λίταινας με τη “Νέα Δύναμη”

 Ο Μιχάλης Λίταινας, είναι Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής Ρεθύμνου. Διετέλεσε, πρόεδρος της ομάδας “Ολυμπιακός Χειμαδίου”, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας “Σμόλικας Φαλάνης” και αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας. Ασχολείται με το εμπόριο αγροτικών προϊόντων και με αγροτικές καλλιέργειες. Κατάγεται από το Χειμάδι.

 

O επικεφαλής της “Νέας Δύναμης”, Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης δήλωσε:

“Καλωσορίζω στη “Νέα Δύναμη” ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο τον Μιχάλη Λίταινα, έναν δραστήριο άνθρωπο, με ενδιαφέρον για τα κοινά και το καλό του Δήμου. Ο Μιχάλης είναι ενεργός πολίτης, με μεγάλη συμμετοχή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ο οποίος επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί και να προσφέρει στο Δήμο μας. Όλο και περισσότεροι δημότες μας συμπορεύονται με τη “Νέα Δύναμη” ώστε να συμβάλλουν στη συνέχιση του έργου μας. Του εύχομαι καλή επιτυχία”.

Ο Μιχάλης Λίταινας τόνισε:

“Είναι τιμητικό για μένα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της “Νέας Δύναμης” με τον Γιώργο Μανώλη. Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω στο Δήμο μου και στον Δήμαρχο με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό όλων. Ευχαριστώ τον Γιώργο Μανώλη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου”.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.


Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights