Υπερβολές περί κακοποίησης ζώου στο Αργυροπούλι

HomeΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Υπερβολές περί κακοποίησης ζώου στο Αργυροπούλι

Μήπως το έχετε παρακάνει οι δήθεν…;

 

Κάποια συμπολίτισσα ή συμπολίτης, προφανώς όχι για λόγους ευαισθησίας ανακάλυψε κακοποίηση αλόγου στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής Αργυροπουλίου.

Έστειλε το βίντεο που προστατεύεται από το Ν. 4481/2017 για τα πνευματικά δικαιώματα, καθόσον αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του ιστότοπου TirnavosPress.gr  σε σελίδα φιλοζωικού ενδιαφέροντος η οποία παραποίησε το βίντεο το καπηλεύτηκε και το πάσαρε σαν διαμαρτυρία με τίτλο «Χτυπάει άλογα για να τα αναγκάσει να προσκυνήσουν την εικόνα στο Αργυροπούλι» και από εκεί άρχισε η αναπαραγωγή με κραυγές και υπερβολές.

Προφανώς και δεν υπάρχει κακοποίηση ή ράβδισμα που κάποιοι ανακάλυψαν, αλλά καθοδήγηση ενός πανέμορφου ανδαλουσιανού αλόγου μπροστά στην εικόνα.

Το άλογο που είναι το καμάρι του ιδιοκτήτη του, ο οποίος το φροντίζει καλύτερα και από άνθρωπο και το έχει σε άριστη κατάσταση.

Μπορεί η αισθητική κάποιων να μη συμφωνεί, μπορεί για κάποιους άλλους να μη συνάδει με τη χριστιανική λατρεία, αλλά οι υπερβολές για κακοποίηση αλόγου, κακοποιούν τη λογική και προδίδουν πρόθεση εκμετάλλευσης.

Όσοι επιθυμούν μπορεί να επισκεφθούν το όμορφο Αργυροπούλι να καμαρώσουν από κοντά το πανέμορφο ζώο και να απολαύσουν τη φιλοξενία του ιδιοκτήτη του και τα νόστιμα παϊδάκια του χωριού μήπως και καταλαγιάσει η ζήλια και ο φθόνος τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.