HomeΤύρναβος

Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση στον δρόμο Τυρνάβου – Αμπελώνα: Έργο ουσίας για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των πολιτών

Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση στον δρόμο Τυρνάβου – Αμπελώνα: Έργο ουσίας για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των πολιτών

Σε εξέλιξη βρίσκονται από τη Δευτέρα 19 Μαΐου οι εργασίες αποκατάστασης και ασφαλτόστρωσης στην Επαρχιακή Οδό Τυρνάβου – Αμπελώνα. Το έργο όπως αναφέρουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 23 Μαΐου 2025 και πραγματοποιείται καθημερινά κατά τις ώρες 06:00 έως 17:00.

Οι παρεμβάσεις κρίθηκαν αναγκαίες λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν από φυσικές καταστροφές στο συγκεκριμένο τμήμα του οδικού δικτύου, επηρεάζοντας την οδική ασφάλεια και τη λειτουργικότητα της σύνδεσης ανάμεσα σε δύο από τις πιο δυναμικές περιοχές του Δήμου Τυρνάβου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών, θα υπάρχει κατάληψη του ενός ρεύματος κυκλοφορίας. Η διέλευση των οχημάτων θα γίνεται εκ περιτροπής από το εναπομείναν ρεύμα, με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας με γνώμονα την ασφάλεια οδηγών και πεζών.

ampelonas 1

Πρόκειται για ένα έργο με ουσιαστικό αποτύπωμα, που έρχεται να ενισχύσει την ασφάλεια των μετακινήσεων. Παράλληλα, διευκολύνει την πρόσβαση σε γεωργικές εκτάσεις, επιχειρήσεις και υπηρεσίες.

ampelwnas 1

Οι οδηγοί παρακαλούνται να επιδεικνύουν προσοχή και υπομονή κατά τη διέλευση από το συγκεκριμένο τμήμα και να συμμορφώνονται με τη σήμανση και τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών, προκειμένου να ολοκληρωθεί με ασφάλεια και ταχύτητα το έργο.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στα social media: FacebookInstagramGoogle News, YouTube,  X  και  TikTok. Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.