Ξανά στον Τύρναβο ο ντράμερ των Olympians Δημήτρης Λαζαρίδης

HomeΠΡΟΣΩΠΑ

Ξανά στον Τύρναβο ο ντράμερ των Olympians Δημήτρης Λαζαρίδης

Δεύτερη επίσκεψη την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στη πόλη μας, του μέλους του θρυλικού συγκροτήματος των Olympians Δημήτρη Λαζαρίδη μαζί με τον Πολιτικό Μηχανικό Μελετητή κ. Ευτυχίδη Σωκράτη, καλεσμένοι της σελίδας Tyrnavosotoposmas.gr.

Βρέθηκαν το μεσημέρι στην Tαβέρνα Ουζερί Αστόρια με καλή παρέα γνωστών Τυρναβιτών και απόλαυσαν τσίπουρο Οινοποιείου Τυρνάβου και εκλεκτούς τυρναβίτικους μεζέδες που μόνο στην Ταβέρνα Ουζερί Αστόρια μπορεί να απολαύσει κανείς.

Στην παρέα μας ήταν ο Πρόεδρος της Φιλαρμονικής του Δήμου Τυρνάβου Νίκος Ζαχαρακούλης και ο Μαέστρος Θέμης Σαμαντζής. Είχαν μια πρώτη γνωριμία με τον ντράμερ του συγκροτήματος, μίλησαν για μουσική και πολιτισμό. Αυτή η συνάντηση, αποτέλεσε μάλιστα μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς έδωσε το έναυσμα και την υπόσχεση,  για τον σχεδιασμό κοινών δράσεων, Θεού θέλοντος, αλλά και  “κορωνοιού” επιτρέποντος, προκειμένου σύντομα να έχουμε ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις στη πόλη μας.

Η σελίδα Tyrnavosotoposmas.gr στηρίζει και προβάλλει κάθε τι θετικό, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τις εκδηλώσεις, τους συλλόγους, κάθε δράση ή έργο μικρό η μεγαλύτερο που ομορφαίνει την πόλη μας και κάνει τον τόπο μας γνωστό σε όλο τον κόσμο.