Τύρναβος: Η Κεντρική Πλατεία γέμισε κόσμο στην Τσικνοπέμπτη του Εμπορικού Συλλόγου

Η Κεντρική Πλατεία του Τυρνάβου πλημμύρισε χαμόγελα, αρώματα από ψησταριές και δυνατές μουσικές την Τσικνοπέμπτη, με εκατοντάδες κατοίκους και επισκέπτες να δίνουν το «παρών» σε μια γιορτή γεμάτη κέφι και παράδοση.

Από νωρίς το μεσημέρι, η πλατεία άρχισε να γεμίζει, με μικρούς και μεγάλους για την εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Τυρνάβου, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λάρισας και τον Δήμο Τυρνάβου. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν δωρεάν σουβλάκια και κρασί, προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου, ενώ το μουσικό συγκρότημα «Σαμολαδαίοι» ξεσήκωσε το κοινό με παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια.

https://youtube.com/shorts/KAmrH4lgxSA

Παρέες, οικογένειες και φίλοι έγιναν μια μεγάλη γιορτινή συντροφιά, τιμώντας το έθιμο με χαρά και ενθουσιασμό.

Η πλατεία μετατράπηκε σε ένα ζωντανό σκηνικό γεμάτο γέλιο, χρώμα και παραδοσιακές μυρωδιές, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως η Τσικνοπέμπτη στον Τύρναβο δεν είναι απλώς μια γιορτή, αλλά μια δυνατή στιγμή συλλογικής έκφρασης και ενότητας.

Στο πάρτι που έστησε ο Εμπορικός συμμετείχαν και τουρίστες από τα Τρίκαλα που επισκέφτηκαν την πόλη μας με αφορμή την μεγάλη αυτή γιορτή.