HomeΤύρναβος

Τύρναβος: Ανοιχτές Πόρτες στα Οινοποιεία – Μια γιορτή γεύσης και παράδοσης στις 17 & 18 Μαΐου

Τύρναβος: Ανοιχτές Πόρτες στα Οινοποιεία – Μια γιορτή γεύσης και παράδοσης στις 17 & 18 Μαΐου

Η ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝ ΤΥΡΝΑΒΟΥ καλεί στις

Ανοιχτές Πόρτες Οινοποιείων του Τυρνάβου | 17 & 18 Μαΐου 2025

Τα οινοποιεία του Τυρνάβου ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαΐου, συμμετέχοντας στη μεγάλη γιορτή του ελληνικού κρασιού, “Ανοιχτές Πόρτες”, που διοργανώνεται πανελλαδικά από τα μέλη των Δρόμων του Κρασιού της Ελλάδας.

Η Ένωση Οινοποιών και Αποσταγματοποιών Τυρνάβου – Tyrnavos Wines & Spirits, σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τον κόσμο του τοπικού κρασιού και αποστάγματος, μέσα από ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές και ποικίλες δράσεις.

IMG 20250513 105427

Τα μέλη της Ένωσης που συμμετέχουν στη φετινή εκδήλωση είναι:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝ/ΣΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σάββατο -Κυριακή

Ώρες λειτουργίας: 12:00 – 17:00

ΤΗΛ 24920 29045

ΚΤΗΜΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ

Σάββατο -Κυριακή

Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 19:00  ΤΗΛ 24920 25280

 ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΡΔΑΣΗ

Σάββατο

Ώρες λειτουργίας: 12:00 – 17:00

ΤΗΛ 24920 25250

ΚΤΗΜΑ ΜΙΓΑΣ

Σάββατο -Κυριακή

Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 19:00

ΤΗΛ 24920 25215

ΚΤΗΜΑ ΠΑΠΡΑΣ 

Σάββατο -Κυριακή

Ώρες λειτουργίας: 12:00 – 17:00

ΤΗΛ 24920 22463

Η Ένωση Tyrnavos Wines & Spirits αποτελείται από δυναμικές οινοποιητικές και αποσταγματοποιητικές μονάδες της περιοχής που έχουν στόχο την ανάδειξη του Τυρνάβου ως οινοτουριστικού προορισμού, με σεβασμό στην παράδοση και έμφαση στην ποιότητα.

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία στη γη του Μοσχάτου Τυρνάβου, της Λημνιώνας αλλά και όλου του ποικιλιακού πλούτου του Τυρνάβου, ανακαλύψτε τις ιστορίες, τις εκφράσεις και τον χαρακτήρα κάθε φιάλης, απευθείας από τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Είσοδος ελεύθερη

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στα social media: FacebookInstagramGoogle News, YouTube,  X  και  TikTok. Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.