Τύρναβος 2005:  Έναρξη προετοιμασίας 8 Αυγούστου με 7 νέες προσθήκες παικτών

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τύρναβος 2005: Έναρξη προετοιμασίας 8 Αυγούστου με 7 νέες προσθήκες παικτών

Ο Τύρναβος 2005 ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών και τα εισιτήρια διαρκείας. Σύντομα θα μάθουμε και τα ονόματα των νέων παικτών με τις πληροφορίες να μιλάνε για 7 νέες προσθήκες ενώ το ρόστερ των πρωταθλητών, των παικτών που ανέβασαν κατηγορία την ομάδα, παραμένει το ίδιο χωρίς καμία αποχώρηση ως τώρα. Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινά 8 Αυγούστου.

Φιλικά :
20/8 Γόννοι – Τύρναβος
24/8 Τύρναβος / ΠΟ Ελασσόνας
27/8 Πελλασγιώτιδα – Τύρναβος
1/9 Τύρναβος -Σμόλικας
3/9 Τύρναβος – Τσαριτσάνη
6/9 Αργυροπουλι – Τύρναβος
10/9 Τύρναβος -Αμπελιά
13/9 Τύρναβος -Ευαγγελισμός
17/9 Τύρναβος – Χαλκιάδες

Ο Πρόεδρος της ομάδας Τύρναβος 2005, Γιωρίκας(Γεώργιος) Σαλτζίδης τονίζει στο TirnavosPress ότι έχει ξεκινήσει ήδη η διάθεση των εισιτηρίων διάρκειας με τιμή 50 ευρώ.

Ο Πρόεδρος στην δήλωση του επισημαίνει ότι οποίο σωματείο ενδιαφέρεται για κάποιον παίκτη της ομάδας καλό θα είναι να επικοινωνεί απευθείας μαζί του και όχι με τον παίκτη καθώς είναι άσκοπο και χάνουν τη σοβαρότητα τους όσοι το κάνουν.

Για μεταγραφές και τα εισιτήρια διαρκείας να επικοινωνούν όλοι με τον πρόεδρο στο τηλέφωνο 6949232708.

Η νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς.!

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.