Τον Τύρναβο επισκέφτηκε η Βουλευτής κ. Ευαγγελία Λιακούλη

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Τον Τύρναβο επισκέφτηκε η Βουλευτής κ. Ευαγγελία Λιακούλη

Στον Τύρναβο βρέθηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου η Βουλευτής ν. Λάρισας κ. Ευαγγελία Λιακούλη και συγκεκριμένα στην Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου. 

Εκεί μετά το πέρας της Λειτουργίας συνομίλησε με τους πιστούς και τον Ιερέα του ναού πάτερ Τιμόθεο και όπως δήλωσε είναι χαρούμενη που καταφέρνει να βρίσκει το χρόνο να εκκλησιάζεται και σε άλλες εκκλησίες πέρα της ενορίας της. «Οι εκκλησίες κρατάνε φυλάσσουν μέσα τους τις καρδιές των ανθρώπων και πρέπει και εμείς να προσέχουμε και να τιμούμε τις εκκλησίες μας», είπε η κ. Λιακούλη. 

Στη συνέχεια έμεινε στην πόλη για ένα καφέ και σε πολύ φιλικό κλίμα όπως κάθε φορά, είχε την ευκαιρία να ακούσει τον κόσμο και να χαλαρώσει με φίλους αλλά και Τυρναβίτες που βρέθηκαν εκεί συζητώντας για διάφορα ζητήματα. Στην παρέα της και ο κ. Αμάρι Σαμέρ – Αθανάσιος, ο κ. Αβδουλάς Αθανάσιος, η κα Κωνσταντινιά Πατσή κ.α. 

 

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.