Το βράδυ της Παρασκευής στο Φως στο Τούνελ η υπόθεση του Τυρναβίτη αγνοούμενου Θεόδωρου Σελεμετζίδη

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Το βράδυ της Παρασκευής στο Φως στο Τούνελ η υπόθεση του Τυρναβίτη αγνοούμενου Θεόδωρου Σελεμετζίδη

Την υπόθεση του εξαφανισμένου Τυρναβίτη Θεόδωρου Σελεμετζίδη θα ανοίξει το βράδυ της Παρασκευής η Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ. 

 

Ο Θεόδωρος Σελεμετζίδης, 43 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στον Τύρναβο Λαρίσης, την 12/05/2022. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,80μ και είναι αδύνατος.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε χακί μπλούζα. μαύρο παντελόνι και αθλητικά παπούτσια. Είχε μαζί του ένα τσαντάκι μεταφοράς προσωπικών αντικειμένων.

Την Παρασκευή στο Φως στο Τούνελ ο γιός του, σύμφωνα με πληροφορίες του TirnavosPress, θα βρεθεί στο στούντιο και θα ζητήσει την βοήθεια της Νικολούλη για τον εντοπισμό του καθώς πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από την ημέρα που εξαφανίστηκε. 

Μάλιστα η Αγγελική βρέθηκε στον Τύρναβο, την Λάρισα και την Ελασσόνα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και έχει ήδη ξεκινήσει την έρευνα. 

 

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights