Το νερό είναι κατάλληλο σε Αιγάνη, Ραψάνη, Πυργετός, Ελάτεια, Κυψελοχώρι

HomeΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ

Το νερό είναι κατάλληλο σε Αιγάνη, Ραψάνη, Πυργετός, Ελάτεια, Κυψελοχώρι

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Η ΔΕΥΑ Τεμπών έκανε την παρακάτω ανακοίνωση.

 

Η υπηρεσία της ΔΕΥΑ Τεμπών, προέβη σε λήψη δειγμάτων για εργαστηριακό έλεγχο των δικτύων ύδρευσης.

Κατόπιν των ελέγχων ενημερώνουμε τους καταναλωτές ότι στους παρακάτω οικισμούς του Δήμου μας το νερό είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση:

  • ΑΙΓΑΝΗ    
  • ΕΛΑΤΕΙΑ
  • ΚΥΨΕΛΟΧΩΡΙ   
  • ΠΥΡΓΕΤΟΣ  
  • ΡΑΨΑΝΗ  

Οι υπόλοιποι οικισμοί, από τους οποίους έχουν ληφθεί δείγματα και δεν έχουμε ακόμη τα αποτελέσματα του ελέγχου, το νερό με το οποίο υδροδοτούνται θεωρείται προσωρινάμη κατάλληλο νερό για ανθρώπινη κατανάλωση.:

Επιπλέον, για τον οικισμό της Γυρτώνης που υδροδοτείται από τη ΔΕΥΑ Λάρισας, ισχύουν οι ανακοινώσεις που εκδίδει η ΔΕΥΑΛ για τους καταναλωτές της.

Αναφορικά με την καταλληλότητα ή μη, του πόσιμου νερού, η παρούσα ισχύει μέχρι την έκδοση νεότερης ανακοίνωσης.

Διευκρινίζεται ότι στους οικισμούς όπου το νερό είναι ακατάλληλο για πόση, ενδείκνυται η γενική του χρήση.

Διαβεβαιώνουμε ότι γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα και τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, για βελτίωση και πλήρη αποκατάσταση της ποιότητας του νερού.

Με συνέπεια και υπευθυνότητα η ποιότητα του νερού θα παρακολουθείται συνεχώς με συστηματικούς ελέγχους για τους οποίους θα ενημερώνουμε τους καταναλωτές.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.