Το Δασοχώρι τίμησε τον Πολιούχο του Άγιο Χαράλαμπο

HomeΛΑΡΙΣΑ

Το Δασοχώρι τίμησε τον Πολιούχο του Άγιο Χαράλαμπο

Ολοκληρώθηκαν και φέτος οι εορταστικές καί πολιτιστικές εκδηλώσεις για την εορτή του Αγίου Χαράλαμπου στο Δασοχώρι.

Την παραμονή της εορτής του Αγίου τελέστηκε Πανηγυρικός Εσπερινός με Αρτοκλασία και Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Χαράλαμπους στο Δασοχώρι, με παρουσία της Φιλαρμονικής Δήμου Λάρισας.

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου με το πέρας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο κατάστημα καφέ της Ελένης Φλώρου.

Με την παρουσία τους τίμησαν από την πλευρά της περιφέρειας Θεσσαλίας, ο αντιπεριφερειάρχης Δημότσιος Στέλιος, Δήμο Λαρισαίων ο Αντιδήμαρχος Αλεξουλης Ιωάννης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων Μαμακος Αθανάσιος, ο δημοτικός σύμβουλος Βλαχουλης Κωνσταντίνος και ο πολιτευτής της ΝΔ Καπετάνος Χρήστος.

Το φλουρί το κέρδισε η Νίνα Κατσούπα.

Η Κοινότητα Φαλάννης – Οικισμός Δασοχωρίου ευχαριστή θερμά τους χορηγούς για την πίτα, αδερφούς Κορομηλά και για το δώρο την επιχείρηση Κυρίτσης Θάνος και υιοί.

Για άλλη μια χρονιά ευχαριστούν την Φιλαρμονική ορχήστρα Δήμου Λαρισαίων που κάθε χρόνο όπως και φέτος ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και συνόδευσαν την περιφορά της εικόνας του Αγίου την παραμονή.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.


Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights