Τη βουλευτή Λάρισας Στέλλα Μπίζιου επισκέφθηκαν ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΔΗΜΤΕ Ν.Δ. Τυρνάβου

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη βουλευτή Λάρισας Στέλλα Μπίζιου επισκέφθηκαν ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΔΗΜΤΕ Ν.Δ. Τυρνάβου

Τη βουλευτή της Ν.Δ. νομού Λαρίσης κυρία Στέλλα Μπίζιου επισκέφθηκαν ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΔΗΜΤΕ Ν.Δ. Τυρνάβου.

Έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση και ενημέρωση για τα τα ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο της περιοχής του Τυρνάβου, με ιδιαίτερη έμφαση στα προβλήματα αγροτών κ κτηνοτρόφων.

Τονίστηκε η αναγκαιότητα στήριξης του αγροτικού εισοδήματος και η παρέμβαση σε θέματα αναδιάρθρωσης καλλιεργειών και εύρεσης εργατικών χεριών, όπου ήδη είναι σε εξέλιξη κυβερνητικές παρεμβάσεις. Ακόμη έγινε αναφορά σε θέματα που απασχολούν τους σεισμοπαθείς κ την πορεία της ανοικοδόμησης.
Στη δύσκολη παγκόσμια συγκυρία με από την πανδημία και τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία η στήριξη των εισοδημάτων με σημαντικές παρεμβάσεις όπως αυτές σε ρεύμα κ πετρέλαιο, αλλά και η παροχή σημαντικής βοήθειας στους ασθενέστερους όπως το έκτακτο βοήθημα σε συνταξιούχους κ δικαιούχους του ΚΕΑ, τα 3 επιπλέον επιδόματα τέκνων, οι αυξήσεις στον κατώτατο μισθό, η επικείμενες αυξήσεις σε συντάξεις κ μισθούς, είναι απολύτως σημαντικές.

Η μεγάλη μείωση της ανεργίας ως αποτέλεσμα μια ισχυρής ανάπτυξης, η αύξηση της παραγωγικότητας κ των εξαγωγών, η εντυπωσιακή πορεία των επενδύσεων και του τουρισμού δημιουργούν την αισιοδοξία πως η Ελλάδα θα ξεπεράσει με επιτυχία την παγκόσμια αρνητική συγκυρία του πολέμου.