Τέσσερις συλλήψεις ημεδαπών, μια για κλοπή στον Τύρναβο και τρείς για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

HomeΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τέσσερις συλλήψεις ημεδαπών, μια για κλοπή στον Τύρναβο και τρείς για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ (17.05.2022)

 

Σύλληψη ανήλικου ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (16-05-2022) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας ανήλικος ημεδαπός, για κλοπή.

Ειδικότερα, ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να περιεργάζεται σταθμευμένα οχήματα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης οχημάτων, ενώ στη θέα τους τράπηκε σε φυγή.

Σε κοντινό σημείο, ο δράστης ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, ενώ στην κατοχή του και στον χώρο στάθμευσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1- ποδήλατο, καθώς και -2- μπαταρίες φορτηγού, τις οποίες, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει την 15/16-05-2022 από όχημα στον Τύρναβο.

Οι αφαιρεθείσες μπαταρίες αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους, ενώ η προέλευση του ποδηλάτου ερευνάται.

 

Σύλληψη ημεδαπού για  παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

 

Κατασχέθηκαν -76- ναρκωτικά δισκία, -9- γραμμάρια κάνναβης και -1- καλλιεργούμενο δενδρύλλιο κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (16-05-2022) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε αγροτεμάχιο και ακινητοποιήθηκε.

Σε αποθήκη του αγροτεμαχίου και σε χώρο έξωθεν της αποθήκης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης, συνολικού βάρους -9- γραμμαρίων, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο του αγροτεμαχίου βρέθηκε, μέσα σε γλάστρα, -1- καλλιεργούμενο δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους -17- εκατοστών, το οποίο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του δράστη, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -76- ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

 

Σύλληψη δύο ημεδαπών για  παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες (16-05-2022) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, άνδρας και γυναίκα, διότι κατά τον έλεγχο σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, όπου επέβαιναν, βρέθηκε ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, βάρους -3,7- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.