Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν στον δήμαρχο Τεμπών

HomeΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν στον δήμαρχο Τεμπών

Με γιορτινές μελωδίες πλημμύρισε το Δημαρχείο Μακρυχωρίου προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς. Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλε η Φιλαρμονική της Μουσικής Σχολής του Δήμου Τεμπών στον Δήμαρχο, στους αντιδημάρχους και στους εργαζόμενους, ανταλλάσσοντας ευχές.

Νωρίς το πρωί, η Φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών έψαλλε τα κάλαντα σε περιοχές του Δήμου Τεμπών, όπως σε κατοίκους του Πυργετού, σε κατοίκους του Μακρυχωρίου, στο Αστυνομικό Τμήμα του Δήμου Τεμπών και στη Στέγη Υποστηριζόμενης διαβίωσης-Animus Μακρυχωρίου.

Παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Δ.Ε. Μακρυχωρίου κ. Γεώργιος Ντόντος και Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου κ. Αθανάσιος Βλάχος, ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του ΔΟ.ΠΑ.ΠΕ.Π. κ. Γεώργιος Νικολάου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Νικόλαος Μητσογιάννης και κ. Κώστας Ζαρδούκας, η Πρόεδρος της Κοινότητας Μακρυχωρίου κα. Άννα Καραπάνου – Μαγαλιού και το προσωπικό του Δήμου Τεμπών.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Τεμπών μοίρασε δώρα στα μέλη της Φιλαρμονικής και σημείωσε: “Χρόνια πολλά σε όλους σας και ευχαριστώ θερμά για τα Πρωτοχρονιάτικα τραγούδια και τη χαρά που μας προσφέρατε σήμερα, αλλά και κάθε φορά. Η συνεισφορά σας είναι πολύτιμη, παρέχοντας πλούσιο πολιτιστικό έργο στο Δήμο μας. Εύχομαι να έχετε μία καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και ευτυχία.”

  

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.