Home

Τα Δελέρια «αγκάλιασαν» τον υποψήφιο Δήμαρχο Τυρνάβου Στέλιο Τσικριτσή

Τα Δελέρια «αγκάλιασαν» τον υποψήφιο Δήμαρχο Τυρνάβου Στέλιο Τσικριτσή

Τα Δελέρια «αγκάλιασαν» τον υποψήφιο Δήμαρχο Τυρνάβου Στέλιο Τσικριτσή με την εντυπωσιακή προσέλευση των κατοίκων στην ομιλία του που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης. Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Τυρνάβου άσκησε έντονη κριτική στην Δημοτική Αρχή κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην ομιλία του κυρίου Κόκουρα μια μέρα πριν στα Δελέρια αναφέροντας :

 

 

«Επικοινωνιακό σόου ήταν και αυτό που έγινε χθες εδώ στο χωριό σας από τον κ. Κόκουρα που έλεγε ότι έκανε έργα στην θητεία του και ότι δεν άφησε χρέη στο Δήμο.

Το τι έργα έκανε η σημερινή Δημοτική Αρχή τα ξέρουμε, τα βλέπουμε όλοι εδώ στο χωριό των Δελερίων αλλά και στα υπόλοιπα χωριά και τις πόλεις του Δήμου μας, τα βλέπουμε από την σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Όλοι οι δρόμοι και κυρίως οι αγροτικοί βρίσκονται σε άθλια κατάσταση, ο φωτισμός στο χωρίο ανεπαρκής, εγκαταλειμμένες υποδομές, τα πάρκα μοιάζουν με ζούγκλες και μια σειρά άλλα προβλήματα στερούν την ποιότητα ζωής σας.

IMG 88917f19d2d1556953b4c43398961a60 V

Η σημερινή δημοτική, όπως και οι προηγούμενες, άφησαν στο έλεος τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους να διοργανώνουν μόνοι τους εκδηλώσεις και να στερούνται των απαραίτητων υποδομών. Με τον Δήμο πάντα απόντα, χωρίς να έχει να επιδείξει ούτε μια εκδήλωση που προάγει τον πολιτισμό.

 Άφησαν δημοτικές εγκαταστάσεις όπως το γήπεδο των Δελερίων σε πλήρη διάλυση.

Όσο για το αν άφησε χρέη η όχι και κατά πόσο επιβάρυνε τους προϋπολογισμούς του Δήμου Τυρνάβου τα στοιχεία είναι αμείλικτα. Αυτή η Δημοτική Αρχή ήταν που προσέλαβε από την αρχή της θητείας της έμμισθους Δημοτικούς συμβούλους του Δημάρχου και γενικούς γραμματείς με δαπάνη που φτάνει τις 278.241,78 ευρώ χρήματα που θα μπορούσε να αξιοποιήσει σε έργα οδοποιίας ή στην καθαριότητα και το πράσινο ώστε να μην υπάρχει η άθλια κατάσταση που παρατηρούμε σήμερα.

Επέλεξε τις απευθείας αναθέσεις και στην καθαριότητα και στο πράσινο τα αποτελέσματα τα ξέρουμε και τα βλέπουμε όλοι.

Όπως απευθείας αναθέσεις έκαναν σε εργολάβους για ότι έργο έκαναν ως τώρα χωρίς διαγωνισμό που προϋποθέτει διαφάνεια.»

IMG 37f103a9ffa62463537f809dc40ec518 V

Ενώ απεύθυνε αγωνιστικό κάλεσμα στους κατοίκους των Δελερίων, να στηρίξουν την Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Τυρνάβου την Κυριακή στις 8 του Οκτώβρη:

«Σας καλώ να αναλογιστείτε, ποιος θα ναι την επόμενη μέρα μαζί σας να παλέψει. Αυτοί που δεν ήταν πουθενά όλα τα προηγούμενα χρόνια και σας ζητάνε ψήφο για ιδιωτικό τους όφελος; Ή ακούραστοι αγωνιστές που παλεύουν με ανιδιοτέλεια όλα τα χρόνια για εσάς μέσα από συλλόγους σωματεία στο δρόμο μπροστά από τις πύλες εργοστασίων.

Όπως ακούραστος αγωνιστής είναι και ο Προέδρος του χωριού σας, ο Μάκης ο Γκότσης που μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης έτρεξαν και τρέχουν για το χωριό σας χωρίς καμία βοήθεια από την Δημοτική Αρχή. Που είναι εκεί για εσάς κάθε μέρα κάθε ώρα κάθε λεπτό και παλεύουν για σωστές συνθήκες διαβίωσής των κατοίκων του χωριού σας.

IMG 9f8b23c1293e75c26027e890397cbe84 V

Δώστε μας την δύναμη να είμαστε η νέα Δημοτική Αρχή και μαζί να είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, στο πλευρό του λαού της περιοχής μας για να διεκδικήσουμε πόρους για :

– Κτιριακή αναβάθμιση του σχολείου των Δελερίων.

– Άμεση αποκατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου των Δελερίων και των εγκαταστάσεών του.

– Δημιουργία σύγχρονης παιδικής χαράς.

– Αποκατάσταση συντήρηση του δημοτικού δικτύου ποτίσματος αγροτικών και κτηνοτροφικών εκτάσεων.

– Αγώνας και διεκδίκηση μαζί με τους κατοίκους για να γίνει το φράγμα στη θέση χείμαρρος «Μπεγδένι» των Δελερίων του Δήμου Τυρνάβου, το οποίο άρχισε να μελετάται το 2006 από την τότε Νομαρχία Λάρισας. Από το συγκεκριμένο φράγμα και με την κατασκευή των σχετικών αγωγών, προβλέπονταν η άρδευση 25.000 στρεμμάτων αγροτικών καλλιεργειών στην περιοχή των χωριών Δελέρια, Ροδιά, Αργυροπούλι καθώς επίσης στις πόλεις του Αμπελώνα και Τυρνάβου. Επίσης θα συνέβαλε στον εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα της περιοχής αλλά θα ενίσχυε και τους υδροβιοτόπους (λίμνη Αργυροπουλίου, Βρύση Τυρνάβου). Προμελέτες προωθήθηκαν στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης από το 2007,τον Ιούλη του 2011,τον Οκτώβριο του 2017 και τέλος τον Ιανουάριο του 2021 και φτάνουμε σήμερα Σεπτέμβριο το 2023,δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως. 

IMG 089ab472bba06fef380b9f7a492f7003 V

Ήρθε η ώρα να παλέψουμε.

Ήρθε η ώρα «να πάμε αλλιώς»!

Ψηφίζουμε «Λαϊκή Συσπείρωση Τυρνάβου» και εκλέγουμε αγωνιστική δημοτική αρχή που θα παλεύει για εσάς που δεν θα είναι κρυμμένη πίσω από τις πόρτες των γραφείων που θα παλεύει στο δρόμο μαζί σας.»

IMG 238120553eb4a14feb851afc82a9fe07 V

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.